Rok s Evou

Rok s Evou https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/101832/bmid_rok-s-evou-wxx-101832.jpg 4 3 3

Přidat komentář

helenah
27.07.2023 5 z 5

Moc ráda se z nostalgie k této knížce vracím. Byla v době dederonových zástěr a trvalých á la žena za pultem jako nádherné zjevení a byla v ní spousta inspirace a nápadů, které voněly po v té době nedostupných zahraničních časopisech:-))

IvonaK
12.07.2023 5 z 5

Ohromná knížka které nechybí absolutně vůbec nic. Od krásy člověka po zdravý životní styl, elegantní domácnost a oblečení až po vaření a tehdejší drinky s absencí dnes již moderního sójového mléka.


Hanina61
28.05.2023 3 z 5

Tuhle takřka čtyřicetiletou knihu nikdo nečetl a nehodnotil? Tak to musím napravit, protože si pamatuju, jak se mi jako mladé nevěstě v 80. letech líbila, jak mi ženy na fotografiích v ní připadaly krásné a všechny ty rady úžasné. Měla ji v knihovně moje tchýně Anička a často, když jsme ji navštívili, jsem si v ní zas a znovu listovala. Nebyl internet, z časopisů vycházela jedině tak Vlasta, Žena a móda či Praktická žena... ne jako dnes, kdy je časopisů "pro ženy" přehršle a influencerky na nás chrlí svoje moudra ze všech stran... Tchýně Anička tu už není, knihovna se ruší a já přemýšlím, zda si tuhle knihu nechat, čistě z nostalgie, rozhodně ne z praktických důvodů, protože kdybych si podle ní například měla nechat udělat módní účes, tak bych se s tou nalakovanou helmou bála vylézt z baráku... Ale jo... Takže hodnocení? Z pohledu mladé nevěsty v 80. letech celých pět hvězdiček, z pohledu nynější důchodkyně tak dvě, maximálně s mohutným přivřením oka opět čistě z nostalgie tři... .-)

Štítky knihy

pro ženy móda rady, tipy, nápady oděv, odívání vlasy a účesy

Autorovy knížky

Jozef Hamza
slovenská
1984  87%Rok s Evou

Kniha Rok s Evou je v

Přečtených3x
Knihotéce10x