Odhalena láskou

Odhalena láskou https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/324814/bmid_odhalena-laskou-VJl-324814.jpg 4 69 69

Restoration série

1. díl >

Marianna Winchilseaová chce vypátrat, kdo má prsty v obvinění jejího otce z pokusu o zavraždění krále Karla II., kvůli němuž se ona sama musí skrývat u své cikánské tety. Nejvíce podezřelým se jí jeví hrabě Garrett Falkham, který od krále získal její dosavadní domov, jehož byl před Cromwellovým povstáním dědicem. Oba nedůvěřivé mladé lidi spojí vášnivá láska, kvůli níž riskují své životy a společně se postaví nenasytnému zrádci, který se je oba pokouší zničit.... celý text

Literatura světová Pro ženy Historické romány
Vydáno: , Baronet
Originální název:

By Love Unveiled , 1993


více info...

Přidat komentář

anelise
22.03.2021 3 z 5

Kniha byla taková průměrná, byla to pěkná oddechovka na jeden večer. Jsem ráda, že jsem si ji přečetla, ale asi bych si ji už znovu nepřečetla. Moc se mi líbily postavy v knize, a i hlavní hrdinka mi byla sympatická.

DUNIKO
04.11.2020 5 z 5

Obálka a název nic moc ale jinak moc krásný příběh,takova klasika zrada,pomsta a láska,možná mohli mít Tamara a William víc prostoru a v epilogu mohla být zmínka o tetě Bess ale i tak to stojí za přečtení.


Maruš.D
24.06.2020 3 z 5

Za mne taky jedna ze slabších od S. Jeffries. Četla se dobře jako všechny, ale něco mi tam úplně nesedělo. Ani postavy jsem si nějak extra nezamilovala. Sice mne vyloženě neštvali, ale asi jsem si více užila vyprávění Willa s Tamarou, než hlavních postav. Zápletka super, čekala jsem, co se asi tak může stát a jak to rozřeší, ale když přišlo na samotný konec, tak mi děj nepřišel už tolik záživný.

kacenka6144
11.03.2020 3 z 5

Od této autorky jsem již četla lepší knížky. Nějak jsem se nemohla začíst a několikrát jsem knížku odložila a zase se k ní vrátila. Od zhruba půlky už to bylo lepší a nakonec jsem knížku dočetla na "dva nádechy", ale že by patřila k mým oblíbeným se asi říct nedá.

moudivlacek
16.08.2018 5 z 5

Nádherná romantika, moc mi pomohla strávit krásné odpoledne. Od začátku až do konce má děj spád, vtipné dialogy i drsné objevování pravdy, líčení vzklíčení lásky až do jejího rozpuku, každý si hned udělá jasno v tom, kdo je dobrý a kdo ne, přesto závěr přinese malé překvapení, které vše vysvětlí a posune správným směrem.
Autorka prostě romantické knihy rozhodně psát umí. Těším se na další díl.
Romantikům mohu knihu jen a jen doporučit.

lenka9778
24.03.2017 3 z 5

Nemůžu říct, že by se mi kniha úplně hnusila ale ani moc nenadchla. Hlavní hrdina sice byl podle mého gusta, takouvou povahu u hrdinů mám ráda ale hrdince chybělo "něco". Ze začátku jsem se nemohla ani do knihy zakousnout až ke konci jsem ji dala v jednom dechu. Nakonec vypíchnu ještě jediný postřeh. Strýček - úplně to ve mě vařilo a nejraději bych ho "pověsila za koule do průvanu", a pak rozčtvrtit....

havrmoni
13.03.2017 5 z 5

Tato autorka nikdy nezklame. Opět pěkný příběh. Kvůly komentářům jsem si oměj také vygooglila páč jsem o tom měla jen mlhavou představu. A ejhle komenty mají pravdu. To je jediné co by mohlo vadit na jinak hezké romantice.

biki
04.03.2017 4 z 5

Standartní příjemné počtení, romantický příběh konečně zase z jiného období, než pro autorku typické doby regentství. Mě osobně se děj zase tak zdlouhavý nezdál, těch událostí tam bylo docela dost. Hlavní hrdinka byla na svou dobu poměrně výjimečná, i když mě některá její rozhodnutí občas štvala. Hlavní hrdina si taky prožil svoje, ale nakonec podle zákonů žánru se vše v dobré obrátilo.
Ta omějová mast mě taky zarazila. I když jsem dohledala, že se oměj v lidovém léčitelství občas používal jako anestetikum či lék proti horečce, bylo ale asi hodně riskantní určit tu správnou dávku. Možná tedy opravdu špatný překlad.

lacerta
20.02.2017 3 z 5

Trochu zdlouhavé, škoda, že autorka při předělávce staršího textu nezkracovala. Jo a do kolen mne dostala ta omějová mast - to by pan hrabě opravdu nerozdýchal. Koneckonců, ne nadarmo se jeden z druhů oměje jmenuje vlčí mor... Nebo že by špatný překlad?