Reflexní terapie a nečekaná odhalení

Reflexní terapie a nečekaná odhalení https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/179400/reflexni-terapie-a-necekana-odhaleni-179400.jpg 4 8 3

Autoři se reflexní terapii věnují už téměř čtvrt století. Za tu dobu poznali tisíce lidí s nejrůznějšími akutními i chronickými problémy a napsali několik publikací. Přitom si stále uvědomují, jak bohatý svět poznání právě reflexologie přináší a jak nečekané jsou někdy souvislosti, které před nimi otevírá. Rozhodli se proto sestavit tuto knihu a některé z nich nám jejím prostřednictvím ukázat. Poznáte například škodlivé účinky konzumace kávy s mlékem z pohledu reflexní terapie, důsledky civilizačních vlivů a nesprávné obuvi na reflexní plošky chodidel, stejně jako problematiku léčby ischiatického nervu, se kterou mají celou řadu praktických poznatků a úspěšných zákroků. Přiblíží nám zajímavé terapeutické souvislosti, týkající se žlučníku, solárního plexu a především dvanácterníku, ovšem také toho, co nazývjí uvízlé emoce. Vysvětlí nám, proč a jak si člověk paradoxně podvědomě chrání základ své nemoci, a z jejich praxe nabídnou mnohé velice užitečné životní rady a nejčastěji doporučovaná opatření.... celý text

Přidat komentář

Aghatte
08.01.2021 5 z 5

Přínosné dílko obou oblíbených terapeutů, líbí se mi jejich pojetí Boha, a celkově to bylo velmi příjemné čtení.
Mám teď pocit, že zdraví je opravdu jen v mých a samozřejmě božích rukou, hlavně nechodit k lékaři :-)
I když bohužel v akutních případech žádná sebeléčba nikdy nepomohla, vždy jen trpělivost a čas. Jakože zmáčknu bod a do 5 minut jsem jako rybička, toho bych se tedy chtěla dožít. Mačkám už 2 měsíce, a pak člověk neví, zda by to nepřešlo i bez mačkání... :-) Aha, tak to už jsme zase u víry. Vrhnu se i na další dvě knihy od těchto autorů o reflexní terapii.
Doporučuji!

A poznámka pod čarou, nejvíce sci-fi pasáž mi přišla, kde pána bolel loket, zavolal a za den šel přímo do jejich ordinace. Od 4.1 se kamkoliv snažím dovolat, nejdříve termíny na konci února, a to nejsou slavní léčitelé, v lepším případě, v horším vám tam prásknou telefonem "no, takhle to nefunguje, co chcete, proč sem voláte, kdo vás posílá, no, sem nechoďte...."

Měnící
25.01.2019 5 z 5

Při čtení mi docházely souvislosti, jak funguje lidské tělo. A bylo to jednoduché a zábavné čtení, jako když jsem dříve louskal detektivky.


Alma5
03.03.2018 5 z 5

Kniha doplňuje předchozí knihy, varuje před kávou s mlékem (bohužel) a kromě reflexní terapie obsahuje i různé podivuhodné léčebné postupy.