Řeč psího ocásku - tajný jazyk psů

Řeč psího ocásku - tajný jazyk psů https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/360305/bmid_rec-psiho-ocasku-tajny-jazyk-psu-v7n-360305.png 4 9 2

Tato chytrá fotografická příručka vám pomůže odhalit to, co se vám váš pes opravu snaží sdělit. Naučte se porozumět podivuhodné řeči psů – „řeči psího ocásku“. Je tento úsměv vašeho pejska znakem štěstí, nebo nervozity? Zívá proto, že je unavený, nebo ve stresu? Sklápí uši vzad proto, že je spokojený, nebo v obraně? Co znamenají tyto výrazy, nečekaný štěkot i další psí projevy, se dozvíte v této chytré fotografické příručce, která vám odhalí, co se vám váš pes opravdu snaží sdělit. Naučte se porozumět podivuhodné řeči psů – „řeči psího ocásku“.... celý text

Literatura naučná Příroda, zvířata
Vydáno: , Svojtka & Co
Originální název:

Tail talk the secret language of dogs , 2007


více info...

Přidat komentář

hu_87
16.09.2021 4 z 5

Knížka je určená spíš začátečníkům, provází jí pěkné grafické zpracování, mnoho fotek a na konci je i test, jak jednotlivá gesta chápete.
Rozsah bohužel neumožňuje spoustu věcí probrat víc dopodrobna, na druhou stranu se čte knížka sama a fotky umožňují teorii lépe pochopit.

Betti
31.05.2018 5 z 5

Kniha je velmi hezky srozumitelně napsaná. Je rozdělena na Abecedu a Konverzační příručku, kdy se v Abecedě seznamujete s jednotlivými částmi psího těla a v Konverzační příručce je vidíte v praxi při komunikaci s jinými psy. Moc se mi líbilo, že jsem si na konci mohla ozkoušet, co všechno jsem se nového o psech naučila. Byly tam obrázky, na nichž byli psi a já měla popsat pocity psů a celkovou situaci. Potom jsem si mohla zkontrolovat, jak jsem uspěla. Pro milovníky psů, kteří se chtějí dozvědět zase něco nového o psech, je tato kniha jako dělaná.