Ex, grogy a rock'n'roll!

Ex, grogy a rock'n'roll! https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/401154/bmid_ex-drogy-a-rock-n-roll-ru3-401154.jpg 5 45 9

Pupíky série

< 8. díl

Karin žije život celebrity. Už je to dávno, co byla jen za obětního beránka. Změna je život – a ten s sebou přináší spoustu těžkostí. Jenny a Viky si taky zažívají svoje. Táta Viky a Jennyina máma se rozhodli k sobě nastěhovat. Bývalé kamarádky spolu teď musí sdílet pokoj. Viky to všechno svádí na Jenny, ale ta má teď jiné starosti: je tajně zamilovaná do Huga. Taková královna krásy jako ona a takový ohyzdný týpek? Nemyslitelné! Všechny tři hrdinky musí vymyslet, co dál, Budou to dobrá rozhodnutí?... celý text

Komiksy Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

Ex, drague et rock'n'roll ! , 2018


více info...

Přidat komentář

lucygreen
14.04.2024 4 z 5

I když už jsem si myslela, že mám komiks už přečtený, četla jsem ho poprvé a hodně věcí mě překvapilo. Doufám, že někdy budu číst pokračování.

Knihotyna
04.08.2023 5 z 5

Kdo bude slavný? Kdo šťastný? Kdo "oblíbený"?Tento díl se intrikami jen hemží!

Jsem ráda, že jsem si komiksy přečetla. Člověk nesmí dát na název a pocit po pár stranách! Skvělé. Humorné, vážné, reálné, bolestivé, utrápené, šťastné.
Problémy a starosti ne jen puberťáků a ne jen holek! Skvěle vystavený příběh, kterému na ději vůbec neubírá to, že se jedná o komiks!

Pokud hledáte něco trošku staršího, ale stále nadčasového, mohu doporučit :)!


Atlantis
08.03.2021 4 z 5

Bylo mi jasné, že se Pupíky nemohou udržet na pěti hvězdičkách do nekonečna a ten "úpadek" pro mne přišel v tomto dílu. Všechny kvality zůstávají, opět je zde silný příběh a dechberoucí konec, ale celkově jsem měl víc pocit, že přešlapujeme na místě.
Určitě to znáte z filmů - často přijde okamžik, kdy jsou všichni rozhádaní a vlastně nešťastní a vy jen čekáte, kdy se něco zlomí a budeme moci jít do finále. A právě v této fázi se právě nacházíme.
Mimochodem, vadil mi tentokrát i překlad - vtipy neměly tak dobře vystavěnou pointu a hodně se toho oproti originálu ztrácelo, což v minulost nebylo.
Pořád jde o výborný komiks, bez pochyby, ale minulé díly mi sedly více.

Lejčís
04.01.2021 5 z 5

Skvělé a roztomilé jako vždy, těším se na další díl :)

J_D
15.05.2020 5 z 5

Paráda. Legrace i příběh super. Teď zas pár let budu čekat na pokračování, ale jesm si jist, že to bude stát za to.

Ewilka
12.05.2019 5 z 5

Tak tenhle díl se fakt povedl. Těším se na další. Ze začátku byly Pupíky hlavně pro zasmání, ale v posledních dílech se začíná objevovat i něco navíc. Už to není jen o vtipech.

petuzla5591
10.05.2019 5 z 5

Páni, po delší době jsem přečetla další díl. Tento se mi hodně líbil.
Spoiler!!!!
Hlavně díky Jenny a Hugovi. Doufám, že brzy vyjde další díl. Zajímá mne, jak to dopadne s Vicky.

orangerose
10.05.2019 5 z 5

Další pokračování, bavil mne moc :)

lusyneczka
15.03.2019 3 z 5

Když tenhle komiks začínal, byly to jenom krátké vtipné scénky v časopisu a pak získal konečně nějakou podobu. Dočkali jsme se nějaké příběhové linky a člověk se těšil jak se příběh bude rozvíjet. Na pokračování jsme čekali dlouho. Doufala jsem v další zlomové okamžiky a konec, který mě bude nutit "proklínat" autory aby bylo rychle další pokračování. Tenhle díl byl dle mého jeden z nejslabších. Děj se pomalu nikam nepohnul. Nevím jestli byl dobrý nápad rozdělit příběh na -Karin- a -Jenny s Vicky-. Humor upadá. Doufám, že "příští" díl konečně něco nabídne. (Pořád čekám na návrat Dana) Dala bych 2/5 ale pořád je to část mého já na základní škole.