Psychoterapie II

Psychoterapie II https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/115621/psychoterapie-ii-U9r-115621.gif 5 4 1

Druhý díl učebnice Hlubinné abreaktivní psychoterapie se zabývá přivtělenými dušemi. Psychoterapeutická praxe neustále dokazuje, že otázku přivtělených duší nelze nechávat stranou, protože jsou velice často bezprostřední příčinou celé řady fyzických i psychických potíží. Důkaz, že se nejedná o pouhé domněnky byl dán mnohokrát tím, že po odvedení přivtělených duší natrvalo zmizí potíže, s nimiž se lidé velice dlouhou dobu trápili, a bezvýsledně zkoušeli různé prostředky psychologické i medicínské.... celý text

Přidat komentář

knihyKeMne
06.04.2020 4 z 5

Autor že přednáší psychologii na české univerzitě? Tak to je pro mě překvapivé, protože jeho názory jsou, řekněme, nestandardní.

Zabývá se odváděním přivtělených duší do světla, jako samozřejmost bere reinkarnaci, černou a bílou magii, používání prostředníků - médií, nebo třeba i mimozemské implantáty pod kůží. Jako já proti tomu nic nenamítám, jen mě prostě překvapuje ta akademická půda.

Samotná kniha jsou vážně míněné instrukce pro terapeuty jdoucí touto cestou. Jakožto laikovi mi však unikaly některé pojmy a postupy, které autor považuje za samozřejmé.

Nejzajímavější je část s přepisy několika terapeutických sezení sloužících jako příklady, s čím vším se dá setkat. Tato část je ale velmi zestručněna a jede se tam podle nějakých daných schémat, kterým nerozumím. No, možná jsem si nejprve měla přečíst první díl.

Jako téma je to rozhodně zajímavé, jako návod pro laika ale sloužit nemůže.

Štítky knihy

psychoterapie

Kniha Psychoterapie II je v

Přečtených5x
Knihotéce1x
Chystám se číst4x
Chci si koupit1x