Prvotní hřích

Prvotní hřích https://www.databazeknih.cz/img/books/76_/76574/prvotni-hrich-76574.jpg 4 48 6

Vzrušující příběh o lžích a tajemstvích. Brooke Asgillová, nádherná mladá žena, se chystá provdat do jedné z nejbohatších a nejmocnějších rodin ve Spojených státech. A její matka, hlava rodiny, Meredith Asgillová je pevně odhodlána dceřinu svatbu uskutečnit za každou cenu. Snoubencem Brooke není totiž nikdo jiný než David Billington, ten nejžádanější svobodný muž v Americe, jehož ambice míří až do Bílého domu. Ovšem zdání klame a Asgillové nejsou tak docela těmi, za něž se vydávají. Rodinu obestírají temná tajemství, lži a tragédie. Meredith je ovšem pevně rozhodnuta, že nikdy nespatří světlo světa. Proto si najme zkušenou londýnskou novinářku Tess Garretovou, která má rodinné kostlivce udržet pod zámkem a chránit dobré jméno Asgillů. Prvotní hřích vede čtenáře z exkluzivních bytů v manhattanské Upper East Side na tropické havajské pláže, z pařížských módních domů do přepychových sídel na Florida Keys a vypráví vzrušující příběh o lžích, tajemstvích a o tom, kam až jsou lidé schopni zajít, aby je udrželi…... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , BB art
Originální název:

Original Sin , 2009


více info...

Přidat komentář

Prateri
02.03.2021 4 z 5

V knize se ocitnete mezi miliardáři, pár milionářů tu má také svůj prostor. A chudáci, kteří si mohou dovolit šaty za 250 tisíc dolarů, mají život plný nesnází, odříkání běžných lidských radostí, honbou za dalšími miliony. A to jim za zády pracují senzacechtiví novináři. A pak takové informace o tom, od jaké světové značky se oblékali, obouvali, nosili šperky, do jakého kufru a kabelky balili věci, to mi hodně dalo:). Ale třeba o vietnamských obchodech nemají ani páru:)).
Za čtyři hvězdičky vyprávěný příběh určitě stojí.

Termina
01.03.2019 5 z 5

Knihu jsem přečetla jedním dechem! Rozhodně jsem nečekala jaký poklad se v knize ukrývá.


modranka
21.04.2017 4 z 5

Príbeh, ktorý vás pohltí, kapitoly sa medzi sobou prelínajú bravúrne, žiadna veta nie je zbytočná a myslím, že je to jeden z tých príbehov, ktoré vás prinútia ak nie premýšľať, aspoň zamyslieť sa.
Avšak jednu hviezdičku sťahujem za to, že autorka bola lenivá opísať predmety a uspokojila sa s identifikáciou iba podľa značiek. Nemyslím si, že pre čitateľa je podstatné vedieť akej značky má hlavná hrdinka nohavičky, podprsenku, topánky aj kabelku.
Čo ma však mrzelo viac, boli výrazy ako loft, lobby hotel, concierge a pod. Určite by sa v češtine našlo dosť vhodnejších výrazov, ale budiš! Možno to češtinu obohatí, no mne to vadilo. Ale nesťahujem za to hviezdičku

klaritkaa
05.08.2014 4 z 5

Velmi čtivá kniha ze světa smetánky. Peníze hýbou světem, ale jsou opravdu všechno? :)

Pakuna
11.09.2013 5 z 5

Dalších z knih od Tasminy Perry, která mě zaujala.

Vendelína
30.09.2011 3 z 5

Tasmina Perry píše poutavě a zajímavě, ale tahle kniha mě bohužel zklamala. Mnoho postav, děj celkem o ničem. Jen samé "drby", luxus, závist, boj o místo.
Kniha by se mi líbila, kdyby se točila jen okolo Brook, Davida, Meredith a Tess. V těch všech postavách jsem neměla vůbec přehled, ztrácela jsem se a kniha na mě neudělal ždáný dojem ani na konci.