První pomoc I

První pomoc I https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/477144/bmid_prvni-pomoc-i-QrC-477144.JPG 5 7 2

Nová, moderní učebnice jednoduchým a přehledným způsobem seznamuje studenty zdravotnických oborů i účastníky kurzů první pomoci s principy základní a rozšířené první pomoci. Kniha, která je doplněna modelovými úlohami, bohatou fotografickou dokumentací i kreslenými obrázky, naučí studenty rychle a kvalitně zachránit lidský život, ošetřit postiženého v extrémních situacích i umět komunikovat s dispečinkem integrovaného záchranného systému.... celý text

Přidat komentář

DomYell
03.04.2021 5 z 5

Na zakladni skole i na stredni jsme meli tolik hodin v nevyznamnych a v zivotu nepotrebnych predmetech a v 1.pomoci jsme meli snad jen hodinu diky dobrovolne snaze naseho telocvikare, dale jednu hodinu o biologii a tot vse. A to je si myslim k zamysleni. Snazil jsem se to studovat, ne to cist jako beletrii. Pasaze jsem si xkrat opakoval, dohledaval na internetu, sledoval videa, obcas neco zkusil na pritelkyni a na techto 100 stranek bez praxe jsem potreboval cca 20hodin. 20hodin, ktere muzou jednou nekomu zachranit zivot.

Kez by se to doneslo lidem, co tvori osnovy pro skoly... Ale prosim, se zaklady prvni pomoci by se meli lide seznamovat uz jako male deti, aby vedeli, jak maji postupovat, co delat, ale i co nedelat. Na koho se obratit... Aby nemeli strach nekomu pomoci, aby se nestydeli pomoci. Zadna teorie nas nedokaze pripravit 100% na praxi, jenz muze byt fakt hnusna realita... Ale i postaci, ze nekdo misto ztuhnuti a paniky zacne jednat v ramci jeho moznosti a treba by to i omezlo zbytecne vyjezdy zachranek a mareni lidskych zivotu.

Mi-šu-le
23.08.2015

Super kniha, dost informací, dobře se z učebnice učí, mám k ní i pracovní sešit a dobře se z toho učilo.