Svatá sestra

Svatá sestra https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/465065/bmid_svata-sestra-HIT-465065.jpg 4 24 2

První kniha Předkova série

< 3. díl

Přichází čas ohně. Čas, kdy přátelé umírají, města hoří a Říše se hroutí. Ledový příkrov postupuje, Koridor se neustále zužuje a Říše se tak ocitá v obležení. Ze severu a jihu ji svírá neústupná ledová masa, zatímco z východu a západu na ni dotírají nepřátelé. Císařské armády marně bojují o přežití a jsou na ústupu. Novicku Nonu zatím čekají poslední zkoušky nezbytné k tomu, aby se stala jeptiškou. Jenže má i jiné poslání. Poslání, které možná nespasí Říši, ale mohlo by zachránit celý svět. Jak se ale válka blíží k jejímu klášteru, docházejí jí čas i možnosti. Už brzy se bude muset rozhodnout, kolik lidí je ochotná nechat zemřít, jen aby zachránila pár svých blízkých.... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , Talpress
Originální název:

Holy Sister , 2019


více info...

Přidat komentář

Kačí137
29.01.2022 4 z 5

Velmi akční ukončení série. Tady se člověk nezastavil. Jen mě občas překvapilo, co všechno naše hrdinka musela vydržet a stále přežívá :-) Trochu superžena. Ale co, i tak se mi to hezky četlo. Postupně začínáte chápat a rozmotávat co a jak a proč.

martina1199
16.03.2021 5 z 5

Naprosto peckovní zakončení celé série. Abatyše Skla byla génius a ostatní jeptišky naprosté borkyně :-) Rozhodně doporučuji celou sérii První kniha Předkova všem milovníkům temné, krvavé, nemilosrdné, brutální fantastiky. Minimum romance, maximum emocí, boje, magie. Propracované od prvního do posledního písmene. Věřte mi, tyto jeptišky byste si znepřátelit nechtěli :-)