Zloděj osudu

Zloděj osudu https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/506785/bmid_zlodej-osudu-n4A-506785.jpg 4 18 5

Providence Falls série

< 3. díl

Pokud ji doopravdy miluje, musí jí zlomit srdce. Když v roce 1844 Liam O’Connor uloupil Coru McLeodovou její osudem předurčené spřízněné duši, Finleymu Walshovi, změnil směr historie. Nyní Liam dostal tři měsíce, aby vše napravil, jenomže se mu zatím nepodařilo dát Coru s Finnem znovu dohromady. Čas dochází a všechno vypadá hůř než kdy dřív. Zatímco Cora, Liam a Finley vyšetřují případ vraždy, ocitnou se v ďábelském milostném trojúhelníku. Finn vždycky miloval Coru. Cora si konečně uvědomila, že chce Liama. A Liam ví, že nemá na vybranou a musí od sebe Coru odehnat, pokud se má vyhnout věčnému zatracení. Andělé se vyjádřili jasně – rovnováha musí být obnovena. Zatímco se Liam zoufale snaží všechno napravit, dochází mu, že jeho činy v minulosti je uvrhly do smrtelného nebezpečí. A někdo znovu zaplatí nejvyšší cenu. Čeká nás velké finále série Providence Falls.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Thief of Fate , 2022


více info...

Přidat komentář

pip11
11.08.2023 5 z 5

Liamovi se na zemi krátí čas, ale k dokončení svého úkolu má stále daleko. Vše začíná nabírat spád, přichází i nebezpečí Neobvyklý, ale příjemný příběh o lidském konání a jeho následcích. Doporučuji číst všechny tři díly po sobě, plynule na sebe navazují. Byla to moc pěkná série.

saez
31.07.2023 3 z 5

Ale tak jo, tak aspoň víme jak to dopadlo. Nicméně si myslím, že autorka má svoje nejlepší léta za sebou a ani spolupráce jí nepomůže.


Hatshepsut
24.06.2023 5 z 5

Jsem ráda, že jsem měla všechny tři díly této série než jsem se do ní pustila. Závěr mi přišel malinko ochuzený, ale celá trilogie se mi líbila. Uvidíme, zda nás autorky překvapí pokračováním!

evineckY
22.06.2023 5 z 5

Detektivka křížená fantasy - nebo ?...
Pěkné, pohádkové, ale určitě ne zakončení.
Budu se těšit na pokračování.

spoiler :
Miluju tě napříč časem a oceány a kontinenty. Moje duše byla tvoje od okamžiku, kdy jsme se setkali. Miluju tě vším, čím jsem. Tolik, že mě to bolí, když nejsme spolu.

Každý příběh představuje okénko do krásy lidského ducha. Domnívám se, že lidstvu by se vedlo mnohem lépe, kdyby každá osoba jednou za čas zpomalila a ponořila se do síly dobré knihy. Zvlášť do těch, které dokazují, že láska překoná veškeré překážky.

PetraN17
17.06.2023 4 z 5

Pěkné zakončení pohádky a že by nástin další série?
Asi uvidíme, ale pro odlehčení jsem pro :))

Autoři knihy

Jude Deveraux (p)
americká, 1947
Tara Sheets
americká