Projezte se ke zdraví

Projezte se ke zdraví https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/347772/bmid_projezte-se-ke-zdravi-mJK-347772.jpg 3 8 2

Naslouchejte svému tělu a naučte se rozpoznat, který druh stravy je pro vás vhodný, případně jak jednotlivé potraviny kombinovat, abyste z jejich vlastností vytěžili maximum. Vyhýbejte se léčkám moderní výživy a změňte stravovací návyky. Autoři vysvětlují, jak rychle poznáte, co je pro vás nestravitelné, a jak výživa ovlivňuje zdraví.... celý text

Zdraví
Vydáno: , Esence
Originální název:

Ess-Medizin , 2015


více info...

Přidat komentář

p.pavlina
05.02.2019 3 z 5

Od knihy jsem čekala trochu více. Dle mého názoru je to jen jeden z mnoha pohledů, jak jíst v této moderní době, kdy máme na výběr spoustu možností a směrů, jak se stravovat.

Iki1
09.07.2017 4 z 5

Kniha rakouského biochemika má podtitul Vyhýbejte se léčkám moderní výživy a změňte stravovací návyky. Oba autoři zde popisují jednoduchý celostní koncept zacházení se stravou. Najdeme tu vysvětlení, jak rozeznat potravinovou intoleranci, odhalení mýtů o jídle, objasnění nezdravých stravovacích návyků. Mimořádný důraz kladou na souhru energií v těle, návrh léčení civilizačních chorob. V závěru knihy najdeme tibetské bylinné receptury. Věděli jste například, že základem zdravého těla je zdravé střevo? Pak je vám zcela jasný titul této knihy.


Štítky knihy

stravování, výživa

Autorovy další knížky

Florian Überall
rakouská, 1954
2017  58%Projezte se ke zdraví
2018  60%Projezte se k trvalému zdraví