Procvičujeme němčinu

Procvičujeme němčinu https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/356485/bmid_procvicujeme-nemcinu-eTa-356485.jpeg 5 1 1

Namísto memorování nekončících sloupců slovíček najděte trochu místa na stole... rozložte herní plán, vezměte kostku a figurky a pak se už jen společně s dětmi dobře pobavte. Netradiční a zábavnou formou si procvičíte základní slovní zásobu v němčině a zařadíte nové pojmy do aktivní slovní zásoby. Prostřednictvím přiložených kartiček se hra neustále proměňuje a nenudí. Tak, kdo hází jako první?... celý text

Osobní rozvoj a styl Učebnice a slovníky Pro děti a mládež
Vydáno: , Edika , Albatros (ČR)
Originální název:

Deskové hry: Procvičujeme němčinu , 2015


více info...

Přidat komentář

moonula
03.10.2017 5 z 5

Hry jsou určeny všem, kteří se začínají učit německy, především žákům základních škol, a jejich rodičům a učitelům. A jaká témata hráče na jednotlivých herních plánech čekají? Jídlo (aneb velká rodinná oslava, kterou si v žádném případě nenechejte ujít) Lidské tělo a oblečení (sledujte bezpečně v povzdálí jak balení na hory, tak přípravu na diskotéku) Domov (uklidit dům dá pěknou práci – a vy při tom jistě dobře poradíte, vždyť i to je práce) Příroda (a na závěr: Sluníčko vás zahřeje u moře, v zoo, na zahradě, na dvoře i v lese)
Edice deskových her nabízí: Logopedické deskové hry Deskové hry. Procvičujeme vyjmenovaná slova Deskové hry. Procvičujeme násobilku. Deskové hry. Procvičujeme angličtinu. Deskové hry. Procvičujeme ruštinu. Deskové hry. Procvičujeme španělštinu.

Autoři knihy

Josef Quis
česká, 1964

Kniha Procvičujeme němčinu je v

Přečtených1x