Pirátský poklad

Pirátský poklad https://www.databazeknih.cz/img/books/59_/59301/klub-tygru-piratsky-poklad-59301.jpg 4 91 6

Tentokrát tři kamarádi Biggi, Luk a Patrik pomáhají při vyklízení domu zemřelého podivína Artura Paparizziho, aby si vydělali nějaké peníze na nový počítač. Celý dům působí strašidelnlým dojmem. Navíc se od Arturovy neteře dozvídají záhadné informace. Mladí detektivové chtějí věci přijít na kloub. Do ruky se jim dostává tajuplný pirátský deník, na jehož zažloutlých stránkách se má skrývat odkaz vedoucí k nalezení pokladu pokladů. Toho se ovšem chtějí za každou cenu zmocnit i další lidé a členové Klubu Tygrů se ocitají v nebezpečí. Podaří se jim poklad najít dříve než ostatním?... celý text

Dobrodružné Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

Das Piraten-Logbuch , 2005


více info...

Přidat komentář

Abukšákul
16.01.2024 5 z 5

Syn si knihu vypůjčil v knihovně a přečetl si ji během jednoho dne, aby získal perlu do soutěže Lovci perel, která se koná v knihovně. Kniha se mu líbila =)

marketa3815
20.06.2022 5 z 5

Pirátský poklad, Safari v ohrožení a Tajemná přilba z těch, co jsme četli, patří k nejlepším, je v nich dostatek šifer a hádanek. Naopak nedoporučuji Velké případy pro tebe a klub Tygrů, ty jsou většinou odfláknuté.


mamzila
15.03.2021 4 z 5

Dovolím si v tomto komentáři ohodnotit všechny mnou přečtené knihy z této série. Myslím, že komentovat každou zvlášť není potřeba, komentáře by byli velmi podobné.
Série "Tygrů" je v rámci literatury pro začínající čtenáře naprostý fenomén.
Má nápad, sympatické hrdiny, smysluplnou zápletku, dobrodružství, šťastný konec.
Styl psaní je jednoduchý, přesto velmi čtivý a zábavný. Také formát a rozsah knih je pro děti ideální.

Orange8knihomol
13.02.2018 5 z 5

Tento díl ze série ,,Klub tygrů" se mi líbil, ale na knihy od stejného autora z ,,Klubu záhad" to nemá. Knihu jsem si sama nevybírala, protože jsem ji dostala od tety asi k narozeninám, když jsem byla mladší.

Kopretina
04.07.2017 4 z 5

Bezva díl, vyžadovalo víc pátrání a pozornosti.

Alexxandra
06.06.2012 5 z 5

Předčítala jsem z toho mrňousům a musím říct že mě to taky bavilo:D