Prípad manžela s minulosťou / Prípad pochybného ženícha / Prípad sestry na úteku

Prípad manžela s minulosťou / Prípad pochybného ženícha / Prípad sestry na úteku https://www.databazeknih.cz/img/books/66_/66612/pripad-manzela-s-min-66612.jpg 4 12 12

Prípad manžela s minulosťou, Prípad pochybného ženicha, Prípad sestry na úteku.

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Slovenský spisovateľ
Originální název:

The Case Of The Haunted Husband / The Case Of The Duboius Bridgegroom / The Case Of The Fugitive Nurse


více info...

Přidat komentář

SidoniaL.
26.12.2022 3 z 5

V prvním případu jsem se dokonale ztratila a měla jsem z toho komplex méněcennosti. Jsem tak nesoustředěná? hloupá? neschopná se orientovat v ději? Naštěstí jsem z toho nevyvodila žádné kolosální a definitivní závěry. A vida! Jeden jediný předchozí komentář mne veškerých komplexů zbavil. Nejsem sama! Hurá!
Druhý příběh se mi naopak hodně líbil a ani třetí nebyl k zahození. Když toho za svůj život někdo napíše tolik jako ESG, je jasné, že kvalita jednotlivých děl může být různá. Ale stále je to špička ve svém oboru.

eraserhead
25.05.2014 3 z 5

Prípad manžela s minulosťou je tak hrozně překombinovaný, že jsem se v tom nakonec až ztratil, zřejmě mi něco uniklo a nebo se tam některé věci objevují prostě z čistajasna. A nebo prostě jen nejsem ten správný detektivkévý čtenář, abych odhalil a ocenil potřebné. přiznávám se, nejsem (**). Prípad poctivého ženicha je přesně to, co jsem od podobné knihy podobného žánru očekával. Promyšlené, čitelné, srozumitelné. (****) Prípad sestry na útěku je fajn, zajímavý a napínavý. po většinu času. ke konci už je to zase ultrakombinát, který ubije závěrečné vysvětlení. Ano, nejsem správný detektivkový čtenář. (***) Hrozně mě ale bavila ta slovenština, ještě s tím dnes již skoro půlstoletým "archaismem".