Přímý úder

Přímý úder https://www.databazeknih.cz/img/books/80_/80295/primy-uder-80295.jpg 3 2 2

Tento akční román, který je situován na horkém území Afghánistánu. Po teroristických útocích v Jakartě a Lagosu plánují USA a Velké Británie společný útok včele se svými elitními jednotkami. Román těží ze zkušenosti autora, který byl členem SAS a má bohatou zásobu zkušeností z nespočtů misí po celém světě. Díky němu jsou postavy i samotný děj velmi realistický a nechybí mu spád. Těžko tak hledáme hranici mezi realitou a fikcí. (Jak napsala v komentáři dangerita :-)... celý text

Přidat komentář

1amu
04.07.2018 2 z 5

Této knize se v čase před jejím prodejem dělala velká reklama . Nejsem přesvědčen, zda splnila svůj účel. V podstatě jsme si měli přečíst jak dostal Usáma bin Ládin po 11.září r.2001 "na frak" od postižených, a to přímo v provrtaných horách Afghánistánu, kde to znali Mudžáhidové opravdu velmi dobře. Podíváte-li se u této knihy na bazar, kniha se pouze prodává a všechny nabídky jsou pod 100.-Kč. I to svědčí o kvalitě díla.

dangerita
28.12.2011 4 z 5

Tento akční román, který je situován na horkém území Afghánistánu. Po teroristických útocích v Jakartě a Lagosu plánují USA a Velké Británie společný útok včele se svými elitními jednotkami. Román těží ze zkušenosti autora, který byl členem SAS a má bohatou zásobu zkušeností z nespočtů misí po celém světě. Díky němu jsou postavy i samotný děj velmi realistický a nechybí mu spád. Těžko tak hledáme hranici mezi realitou a fikcí.


Autorovy knížky

2001  60%Přímý úder

Kniha Přímý úder je v

Přečtených5x
Knihotéce4x