Pán z Vysočiny

Pán z Vysočiny https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/268609/bmid_pan-z-vysociny-268609.jpg 4 81 5

Murray Family série

< 19. díl >

Historická milostná romance ze skotské Vysočiny. Život lady Triony McKeeové je v troskách. Provdala se z lásky a do manželství vkládala naděje. Doufala, že se jí splní sen o krásném rodinném životě, ale záhy ovdověla. Zůstala sama a navíc musí bojovat o svá práva, protože mocný, bohatý a namyšlený majitel vedlejšího panství chce připravit ji a její dceru o majetek. Avšak jediný pohled do podmanivě zelených očí rytíře sira Bretta Murraye, jenž přijel na její panství v doprovodu její sestřenice Ariadny, ji varuje. Slib pomoci ze strany pohledného statného rytíře pro ni může být stejně nebezpečný jako samotný boj o přežití...... celý text

Literatura světová Pro ženy Historické romány
Vydáno: , Oldag
Originální název:

Highland Master , 2013


více info...

Přidat komentář

viola5163
30.04.2024 5 z 5

V knihách od Oldagu mám hrozně ráda určité propojení. Super počtení na odreagování.

tittanie
24.07.2020

Některý z předchozích dílů jsem asi četla. Je to oddechová knížka. Ráda čtu knihy o klanech.


havrmoni
28.01.2016 5 z 5

Mě se líbí všechny a tahle byla taky pěkná a dočkala jsem se vysvětlení o Brianovi. Těším se na Harcoutra a Calluma,jsou totiž ještě dva díly,ale Oldag připravuje tři nové zatím bez nich a na přeskáčku.Tak se budu těšit na další.

maryzka
11.12.2015 3 z 5

Další pokračování historické romance ,, několika skotských klanů, které jsou vzájemně propojeny ,, příbuzenskými vztahy. Co se týče této knihy tak se u této knihy rozhodně nenudí

ptavichripkaa
15.11.2015 5 z 5

Další kniha od Hannah Howell, kterou s radostí zařadím do své knihovny. Takové knihy mě prostě baví. Brett Murray jako hlavní hrdina je sympatický a Triona je pro něho jako stvořená. Jako bonus beru vysvětlení o Brianovi McFingalovi, které nebudu rozvádět abych nespoilerovala.
Za mě 5*, v knize je vše co od románu pro ženy očekávám a i když je děj občas předvidatelný stejně mě kniha vtáhne a pustí až po dočtení poslední věty.