Prázdniny teprve začínají

Prázdniny teprve začínají https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/174110/bmid_prazdniny-teprve-zacinaji-VJF-174110.PNG 3 6 6

Klukovský román, jenž staví na příbězích reálných i fantazijních, vypráví o podivínské tetě, která si pozve sedm chlapců z blízkého města, aby u ní strávili týden prázdnin. Chlapci zde prožívají řadu dobrodružných, veselých až groteskních příhod.

Přidat komentář

Blanchidlo
02.08.2019 3 z 5

Tetička, její zvířata i dům působily přímo pohádkově, ale rozčilovalo mě, jak nesedí ilustrace k jednotlivým kapitolám, respektive že se obrázky o kapitolu předbíhají :(

Lzicenka
23.01.2017 odpad!

Komentář z pohledu mých synů - kniha je nebavila, nezachránila to ani létajíc skříň, požár, strašidelný les... snad jen na závěr promluva o bydlení v dětském domově versus u někoho doma, ale kvůli tomu snad nemá cenu se se čtením trápit. Hvězdičku dáváme za ilustrace. Ráda si přečtu názor dalších lidí, jestli je to v nás nebo v knize, jelikož komentář přede mnou je zcela opačný.


kamibe
03.11.2016 2 z 5

Přečetla jsem si ji na doporučení, ale zas tak příliš mne nezaujala. Musím však ocenit autorčin styl, neboť se to díky němu přeci jen četlo docela hezky. Malé děti by mohla zaujmout létající skříň, mne spíš zaujala tetina energie a to, jak dovedla nastolit příjemné soužití. Při podrobnějším zahloubání by se tam našlo několik věcí, které by se s dětmi daly dobře diskutovat. A představa jízdy na cválajícím koni je i pro mne neodolatelná.