Pouto krve

Pouto krve https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/47265/pouto-krve-47265.jpg 4 33 6

Madeleine je dcerou kubánské šamanky, santery, ale sama černé magii nedůvěřuje. Její život je po tragické smrti manžela v hurikánu beztak dost černý. Nový život začíná v Anglii, kde pracuje jako psychoterapeuta, mezi jejími klienty jsou i vrazi a oběti domácího násilí. Její nová pacientka Rachel, týraná žena východoevropského mafiána a obchodníka s bílým masem, vypadá jen jako jedna další v řadě. Jak ale její terapie pokračuje, Madeleine šokovaně odhaluje, že by mohla být do života své klientky zapletena víc, než si dokázala představit. Před lety se musela nedobrovolně vzdát své malé dcery a od té doby po ní nepřestala pátrat. Je možné, že by s ní Rachel měla něco společného? Madeleine je vtažena na nebezpečnou cestu za pravdou a zjišťuje, že vedle života své ztracené dcery musí uchránit i ten svůj. Na útěku před nebezpečnými násilníky musí obě ženy spojit své síly a Madeleine poprvé v životě zvažuje, zda využít své temné nadání, zděděné po mocné santeře…... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Bloodprint


více info...

uzivatel83509
uzivatel83509
19.12.2023 3 z 5

Od autorky jsem četla Ledová past a kniha se mi líbila natolik, že jsem si řekla, že bych si přečetla i druhou knihu od autorky... no, asi takto, kniha byla dobře napsaná i když dost přeskakoval čas (minulost/přítomnost)
Jinak příběh byl lehce předvídatelný, místy nudný a na konci nepřišel žádný wau efekt..

Jirinamac
Jirinamac
30.04.2021 3 z 5

Už je to dlouho, co jsem tuto knížku četla, pamatuji si obsah, ale vůbec mě nebavilo jí číst.


Johanka1956
Johanka1956
29.04.2021 3 z 5

Asi to nebyla správná volba číst tuto knihu po Alicině síti. Do první poloviny jsem se nemohla začíst, ale protože nikdy neodkládám rozečtenou knihu tak jsem to nakonec dala. Zpočátku příběh o ničem, prolínání minulosti se současností mně dost vadilo. Ale od druhé půlky napětí a nečekané rozuzlení mě potěšilo a nakonec jsem nelitovala, že jsem knihu neodložila. Román Ledová past se autorce povedl mnohem lépe.

DominaCZ
DominaCZ
04.09.2020 1 z 5

Spíš příběh o tý ukrajinsko-ruský sexuální závislosti a plazení se před ním alá "vím že mě zas zmlátí, ale stejně mu ty nohy roztahnu", než nějaký kubánský tajemství a atmo.
Rachel byla odporná a útočná, a přitom poddajná k*áva.
Nic mě nedojímalo.
M., která zavinila ten začátek a ztrátu manžela, taky.
Prostě typická jejich ...jak to říct slušně..."děva volných mravů", která se nechá zbouchnout v patnácti no.
Tím pádem to "rozluštění" žádný tajemství není žejo.
Nikdo sympatickej, atmo žádná, nelíbilo.

LenkaKa
LenkaKa
21.12.2016 5 z 5

Kniha mě hodně zaujala a moc se mi líbila. Prolínání dějů v čase postupně odhalovalo celý příběh. Zkusím i druhou knihu od autorky.

he.olca
he.olca
11.03.2013 3 z 5

Kniha celkem napínavá, od půlky se čte jedním dechem. Nebavilo mě moc prolínání časových úseků života- minulost, přítomnost.

Štítky knihy

magie

Autorovy další knížky

Kitty Sewell
švédská, 1951
2008  79%Ledová past
2010  72%Pouto krve

Kniha Pouto krve je v

Přečtených47x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených1x
Knihotéce51x
Chystám se číst17x
Chci si koupit3x