Poutníci do země andělů

Poutníci do země andělů https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/37673/poutnici-do-zeme-and-37673.jpg 4 4 4

Snahou autora, jenž se po léta zajímá o původ českých kmenů, je naznačit čtenářům, odkud přicházíme a jaké je naše poslání. Jeho kniha není historickou prací, ale pouze esejí podávající jiný pohled na české dějiny, české tradice a povědomí, než jaký předkládá oficiální historiografie.

Přidat komentář

janča1969
31.10.2018

Jakoby nestačilo, že nás dehonestují a diskreditují anglo-sasové, Češi navíc dehonestují sami sebe. Žádný jiný národ toto nedělá! Proč? Protože nám to stále cpou před nos různými pseudoprůzkumy? To přesně oni chtějí. Uvědomme si, čím my, západní Slované musíme čelit, jak v minulosti, tak nyní! Měli bychom být na sebe a naše předky hrdí a né se sami ještě ponižovat.

Nibiru
10.01.2015 4 z 5

Kniha opět pojednává o dávnověkých civilizacích, které obývaly podle mýtů a starých manuskriptů Zemi v dobách tak dávných, že je to až k nevíře (spolu s dinosaury, atd.). Na druhé straně se tím vysvětlují mnohé civilizační hádanky, které věda vysvětlit neumí, tak si jich prostě nevšímá (např. rozdělení civilizace na rasy). Jediné, co mi nejde strávit, je závěr knihy, kde autor na základě vizionářských sdělení dedukuje, že Češi jsou "vyvolený národ", a že v České kotlině se uskuteční druhý příchod Spasitele, Krista, který k tomuto účelu českému národu vytvořil karmický Osud a dal mu do vínku výsady,které jiný národ nemá. Vzhledem k tomu, jak se "český národ" vyvíjí z historického hlediska, tak takovým hypotézám mám těžké výhrady, protože ať byli naši dávní předkové jakkoliv duchovně a eticky na výši (Hyperborejci, Ligurové, Keltové), dnešní průměrný Čech je spíše hanba a úpadek, než nějaký duchovně osvícený jedinec.


Autorovy další knížky

Ivo Wiesner
česká, 1933 - 2008
2009  83%Národ v lénu bohů
2000  84%Děti moudrých draků
2004  51%Gambit mahátmů
2000  64%Předpeklí ráje
2009  75%Poutníci do země andělů