Poskvrněná

Poskvrněná https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/480322/bmid_poskvrnena-9G5-480322.png 4 12 8

Zdánlivě klidný život Grace Byronové naruší její bezcitná matka, která ji kdysi odložila do internátní školy, aby se jí zbavila. Mladá dívka dostává možnost zakusit rušný londýnský život i sladkou chuť zamilovanosti. Ethanův uhrančivý pohled ji zcela omámí. Zažívají spolu dobrodružství, o kterých se jim předtím ani nesnilo. Nehledí na důsledky a zcela při tom zapomenou, jak dokáže být osud nevyzpytatelný – nejraději má kruté hry… Grace nachází odpovědi na otázky, o nichž si myslela, že zůstanou nezodpovězené. Pavučina tajemství se začíná postupně rozmotávat a dávno pohřbené hříchy vycházejí na povrch, aby odhalily děsivou pravdu o poskvrně rodiny Byronových. Ten, kdo měl navždy mlčet, promluví. Poskvrněná je emocemi nabitý příběh o nesplněných slibech, o lásce, která touží být věčná, o strachu, jenž porazí jenom odvaha.... celý text

Romány Pro ženy Literatura slovenská
Vydáno: , Naše vojsko
Originální název:

Poškvrnená , 2017


více info...

Přidat komentář

Hakl54
včera 1 z 5

Téměř nedočteno. Takové nějaké zmatené, osoby nebyly pořádně vykreslené, jakoby psané ve spěchu a příběh zcela neskutečný, divný.

daza.dt
18.05.2022 3 z 5

Tak nějak nechápu to nadšení - mě tedy kniha nenadchla, téma rozhodně zajímavé bylo, ale vylo to takové vyčpělé, rozvláčné a celkově o ničem. Chvílemi jsem se přemlouvala k dočtení, ale podařilo se.


Damaj
16.05.2022 1 z 5

Hrůza. Vůbec jsem se nemohla začíst a na konci ani nevím, o čem kniha byla. Bylo to utrpení. Asi jsem měla knihu odložit dřív.

jirka1963
05.03.2022

Přečteno 5 hvězd

alnahu
01.03.2022 3 z 5

I já ráda čtu historické romány a na tuto knihu jsem se těšila ,ale nebylo to ono,dějově mě kniha nenadchla.Příběh o nesplněných slibech a strachu ,který porazí pouze odvaha hlavní hrdinky Grace.

lenka5535
13.07.2017 4 z 5

Mám rada historické romány, a tak som siahla po tejto knihe od slovenskej autorky a veru neľutujem. Kniha sa mi páčila. Príbeh bol veľmi pekne spracovaný. Zo začiatku som sa musela stotožniť so štýlom písania, ale keď som sa začítala, bolo to bez problémov.
Hlavná hrdinka Grace je zo začiatku mladé nevinné dievča, ktorá má veľa otázok o svojom živote a o matke, ktorá ju nenávidí. Postupne odhaľuje pravdu o svojej matke. Po všetkých krásnych aj hrozných udalostiach, ktoré prežila, sa Grace mení v silnú a odvážnu ženu. Príbeh je plný emócií, o odvahe zmeniť svoj život a odpustení, ktoré dodá pokoj v duši človeka a silu žiť ďalej.

majikkn
04.06.2017 5 z 5

knížku si musím přečíst a moc se na to těším

novakovaterka22
04.06.2017

Knížku, si chci hrozně přečíst a těším se na ní.