Poprvé šéfem

Poprvé šéfem https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/215564/bmid_poprve-sefem-PgB-215564.jpg 3 6 3

Poprvé šéfem - ať už se na tuto roli teprve připravujete, nebo jste se v ní právě ocitli, tato kniha pro vás bude skvělým pomocníkem pro její úspěšné zvládnutí. Naleznete v ní srozumitelného průvodce prvními dny na vedoucí pozici, dozvíte se, jak dokážete jako manažer plnit stanovené cíle a pomocí jakého stylu vedení dosáhnete největších úspěchů. Seznámíte se s účinnými způsoby jednání s lidmi a s postupy vedení různých typů rozhovorů s podřízenými pracovníky. Zjistíte, jak své podřízené kolegy správně motivovat a kooperativně řídit a také jak řešit konfliktní situace v týmu. Nakonec se naučíte připravovat a vést porady, koncepčně plánovat a také si udržet vlastní výkonnost a motivaci a nepodlehnout syndromu vyhoření. V knize naleznete nejen užitečné rady a tipy, ale i mnoho konkrétních příkladů, které vám daná témata přiblíží v reálném světě a předvedou v praxi. Mnoho štěstí! V knize se dozvíte: - Jak si naplánovat a rozvrhnout první dny na nové pozici. - Jak udělat dobrý první dojem a navázat pozitivní vztah s podřízenými. - Jak delegovat úkoly a ubránit se jejich zpětnému převzetí. - Jak stanovovat a plnit cíle a jak rozlišit důležité úkoly od naléhavých. - Jak řešit konflikty a správně motivovat podřízené. - Jak si udržet vlastní výkonnost a motivaci.... celý text

Literatura naučná Psychologie a pedagogika
Vydáno: ekniha , Grada
Originální název:

Das erste Mal Chef , 2012


více info...

Přidat komentář

Hannibal92
09.04.2022 3 z 5

Z meho pohledu uz je kniha trochu zastarala. Jsou tam skvele rady, ale clovek se na ne musi uz divat trochu z jineho pohledu, respektive odnest si z nich jen podstatu. Na druhou stranu ze stejneho dovudu zneji popsane modelove situace trochu komicky, coz cteni ozivuje (o kapitole jak naplanovat oslavu k nove pozici ani nemluve :-)). Takova rychlovka na jeden den.

hypersexuálka
27.09.2019 5 z 5

Skvělá kniha, výborná příručka.


babyboar
05.09.2015 4 z 5

Šikovná příručka, poměrně dobře uplatnitelná v mnoha firmách. Pokud na vás padne vedoucí funkce bez předchozího varování, najdete zde několikero užitečných rad do začátků.