Kapitánova žena

Kapitánova žena https://www.databazeknih.cz/img/books/83_/83416/bmid_kapitanova-zena-SrI-83416.jpg 4 46 7

Popolušky série

< 3. díl

Válečnou vřavou poznamenaný kapitán Robert Fawley si nedělal iluze, že by se svými protézami a zjizvenou tváří mohl nějaké ženě ještě připadat přitažlivý. Žádná by si ho nevzala, jedině snad slečna Debora Gilliesová, žena, jíž daly sudičky do vínku tak málo darů, že jedině sňatek z rozumu mohl zlepšit její životní situaci. Obyčejná a poněkud plachá Debora přijala jeho pragmatický návrh – protože jí kapitán nebyl zcela lhostejný. Navzdory všem jejím nadějím se však zdá, že srdce tak uzavřeného a životem zklamaného muže si jen tak lehce nezíská…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Captain Fawley´s Innocent Bride , 2008


více info...

Přidat komentář

MijamiMysel
29.08.2021

Musím říct že to byl nejlepší díl z celé série, i když mě kapitán Fawley v tomhle díle nesmírně a nesmírně rozčiloval. Zatím co Deboru jsem nesmírně litovala.
Jinak doporučuji.

Kudík
31.03.2021 4 z 5

Pro mě nejlepší díl této série. Autorka sice stále jede dle svého zavedeného vzorce, že ústřední postavy spolu dostatečně nekomunikují a hlavně hodně předpokládají, ale zde trošku ubrala, a o to je to lepší. Kapitán Robert Fawley se mi líbil od prvního dílu a ani tady nezklamal. Lehce zahořklý, postižený na těle a ublížený na duši, přesto se mi zamlouval. A u Debory jsem si říkala, že vydržela celkem hodně. U scény ohledně pálení šatů a blech... takový závěr by si udělala většina, není lepší si to ověřit než předpokládat?


IvikaS
02.01.2020 3 z 5

Ten kapitán byl pěknej vůl, tak mě naštval, že jsem z toho nespala. Teď si radši přečtu nějaký horor abych se uklidnila.

luci33
02.07.2019 5 z 5

Moc hezky napsané.

Ydisara
01.12.2016 3 z 5

Celou sérii "Popelky" charakterizuje, že spolu hlavní hrdinové v podstatě nekomunikují. Kdyby to dělali, nebylo by v těch knihách o čem psát...
Tenhle díl mám ze všech třech nejraději...

sarka1893
22.01.2016 5 z 5

Jedna z mých nejoblíbenějších harlequinek. A že těch opravdu dobrých je málo.

zoja
04.04.2013 4 z 5

Tato kniha je jedno velké nedorozumění, přičemž Debora si myslí, že Robert miluje její kamarádku a proto je na ni protivný a neustále ji uráží. Naopak Robert má zmrzačené nejen tělo, ale i duši a o všech ženách si myslí jen to špatné. Nikdy by ho nenapadlo, že ho Debora může milovat pro něho samého. Štve ho, že po ní tak moc touží a ona si ho určitě vzala jen pro peníze. V takovém duchu se odehrává příběh až do poslední stránky. Moc jsem jim přála, aby si to vyříkali dřív a zbylo ještě dost místa na udobřování, no ale nakonec k tomu došlo až na poslední stránce :-)