Popínavé rostliny - inspirace pro vaši zahradu

Popínavé rostliny - inspirace pro vaši zahradu https://www.databazeknih.cz/img/books/92_/92867/popinave-rostliny-inspirace-pro-vasi-zahradu-92867.jpg 5 2 2

Kniha obsahuje praktické rady jak vybrat vhodné popínavky a správně o ně pečovat. Uvádí snadné postupy krok za krokem a osvědčené tipy od předních odborníků. Najdete zde výběr nejlepších druhů plaménků, růží a dalších popínavek určených do nádob, pro pergoly, loubí a altány, pro pestrobarevné zástěny i výzdobu budov či nejlepší druhy pro zakrytí zahradních prvků a jako půdokryvné rostliny.... celý text

Literatura naučná Zahrada
Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

The Royal Horticultural Society / Clematis and Climbers , 2007


více info...

Přidat komentář

Sidonka3
13.05.2021 5 z 5

Už jen prohlížet si tuhle skvostnou zahradnickou příručku je hotová relaxace a antidepresivum v jednom. Snové květinové popínavky pro pergoly, pěstování popínavek na stromech a keřích nebo alespoň v nádobách, popínavky na maskování nedostatků a nevzhledných, potřebných věcí (dokonale skrytá stará kůlna, elegantní převlek na sud s dešťovkou), pestrobarevné zástěny na plotech a altáncích, půdokryvné rostliny atd.
Jsou tu informace všeho druhu, které mají v každé správné příručce být, i když textu není mnoho, stačí. Zároveň se pokaždé, když knížku otevřu, na chvilku ocitnu v ráji. A představuji si, že jednou něco podobného vytvoříme také.
Na naší chatě to ještě tak dokonale nevypadá, ale pracujeme na tom. A i díky podobným inspirativním knihám a některým časopisům se nám to snad někdy podaří.

ddkk
13.11.2017 5 z 5

Protože mám zahradu a mám ráda takový ten anglický šmrnc se spoustou popínavek, zákoutí, laviček a altánků, mohu tuto knížku směle podobně orientovaným čtenářům vřele doporučit.


Štítky knihy

popínavé rostliny

Autorovy další knížky

David Gardner
americká
2008  100%Popínavé rostliny - inspirace pro vaši zahradu
2017  83%Nezapomenutelné legendy: Vraždy, polopravdy a otazníky

Kniha Popínavé rostliny - inspirace pro vaši zahradu je v

Přečtených2x
Doporučených1x
Knihotéce4x
Chystám se číst1x