Polámaná krása

Polámaná krása https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/404437/bmid_polamana-krasa-67o-404437.jpg 4 29 4

Polámaná krása série

1. díl

Kde začíná hranice, za kterou porušování pravidel přestává být vzrušující zábavou? Nejlepší kamarádky Caddy a Roza jsou jako voda a oheň. Když Caddy oslaví svoje šestnáctiny, začne si přát, aby byla trochu víc jako Roza: sebevědomá, vtipná a zajímavá. Pak do jejich životů vstoupí Suzanna – krásná, záhadná, ale velmi komplikovaná dívka a Caddy v tom vidí šanci na změnu. Porušovat pravidla a dělat problémy je přeci tak zábavné! Uvědomí si ale včas, že její život po boku Suzanny nabral špatný směr a stahuje ji dolů?... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: ekniha , Fragment (ČR)
Originální název:

Beautiful Broken Things , 2016


více info...

Přidat komentář

hellena1523
21.01.2020 3 z 5

Neurazí, nenadchne. Kniha není špatná, příběh docela dobře vystupňovaný. Postavy celkem smysluplné. Ale asi mi to nesedlo. Možná už jsem moc stará.
Pro slečny 14-16 let asi značka ideál.

bookwoman
23.10.2019 3 z 5

Tahle knížka mi příjde jako celkem průměrný dívčí román, který je jiný v tom, že jedna z hlavních postav, Suzanna, měla těžkou minulost. Nicméně jsem ocenila, že se v knize můžeme setkat s Caddy, kamarádkou Suzanny, která se jí snaží pomoct a to se jí i povede. Kniha má po tom všem ještě poměrně dobrý, ale i tak v něčem smutný konec. Četla jsem určitě i lepší knihy, takže opravdu takový průměr.


Damonka12
08.02.2019 2 z 5

Nic moc. Spíše taková oddechovka, kterou si přečíst, když už teda nic jiného nezaujalo. Příběh je čtivý, ale ne podle mého gusta.

LilianVanRose
22.01.2019 4 z 5

Na tuto knihu jsem narazila náhodou a nelituji času, který sem ji věnovala. Zhltla jsem ji během chvilky. Byla jsem ráda že nám spisovatelka ukázala dva pohledy: oběti a lidí kolem ní. Jaký dopad to má na nejbližší a jak je to v této situaci i dost nespravedlivé. Čekala jsem trošku větší rebelství co se týká hlavní hrdinky. Proto nedávám top hodnocení. Jelikož to bylo popsáno trochu jinak než sem čekala a vždycky sem si říkala kdy to přijde.... Tak nějak nepřišlo nebo sem moc náročná. Čtení bylo ale zajímavé proto knihu mohu rozhodně doporučit.