Pokušení

Pokušení https://www.databazeknih.cz/img/books/68_/68252/bmid_pokuseni-rwh-68252.PNG 4 42 8

Romantický příběh plný smyslné erotiky se odehrává v Anglii v 19. století. Důvěra a láska, kterou princezna Christina cítila, neznamenala nic pro jejího lhostejného manžela, jemuž na jejím štěstí a tělesné rozkoši vůbec nezáleželo. Princezna žila uvězněná v manželství bez vášně a náklonnosti. Se svým osudem se smířila, nebo aspoň necítila pokušení jej měnit, dokud se nesetkala s přitažlivým markýzem a pokušení na sebe nevzalo novou konkrétní mužskou podobu. Max Falconer měl spousty milenek a krátkodobá milostná dobrodružství pro něho byla běžnou zábavou. Christina naopak žila životem spořádané manželky a Max to věděl. Přesto nemohl odolat pohledu jejích očí - stydlivému, avšak rozhodnému -, když mu nabídla své tělo, a ochotně se vrhl po hlavě do milostných hrátek se ženou, jež si zasloužila rozkoš, která jí byla tak dlouho odpírána….... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Oldag
Originální název:

Tempting , 2001


více info...

Přidat komentář

rampapa
30.06.2022 5 z 5

Krásný příběh o lásce. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.

DUNIKO
18.08.2020 5 z 5

Pěkné čtení ❤️


uminaa
01.01.2019 1 z 5

Ó môj pane!!! Podľa mňa bolo prvých dvadsať kapitol zbytočných. Od 21. kapitoly sa to dalo čítať. Ale poviem pravdu, som rada, že sa dajú knihy požičať a nie len kúpiť, pretože pri tejto knihe by ma kúpa mrzela :( . Ale teda erotiky tam bolo toľko, až sa divím, že sa kniha nevznietila :) Od tejto autorky som čítala rozhodne lepšie knihy. Ale tejto sa nabudúce vyhnem oblúkom. Neviem, či som to už pri nejakej knihe pocítila, ale bola som veľmi sklamaná :( Ale hviezdičku dávam za posledných pár kapitol.

havrmoni
25.08.2016 3 z 5

Je to přesně takové co slibuje anotace,romantiko-erotický příběh. Zpočátku více erotiky,ale pak se rozjede hezký romantický příběh. Ona je nešťasně vdaná a na jejím příběhu vidíme jak smýšlí atistokratická vyšší společnost. Žena i děti jsou v podstatě majetkem manžela. Nebýt toho,že mi byla hrdinka dost nesympatická,tak bych si knihu docela užila. Nebyla špatná, jen dialogy s ní. Stručně nedala se ,,poslouchat") :)

Jolana.b
27.04.2016 1 z 5

Četla jsem Gabrielovo inferno i Padesát odstínů šedi a tato kniha mi bez urážky přijde jako to samé, pouze zasazené do 19. století. Musím říct, že jsem se musela nutit ji přečíst. Bylo to pro mě velké zklamání. Už si tuto autorku nepůjčím. Jednou stačilo, děkuji.

miruska1
25.02.2016 2 z 5

Tema pribehu je zaujimava. Ale......samotny pribeh sa rozvija asi tak v 5 kapitolach knihy,ostatok knihy je ako predloha na porno film. Kniha sa stavala zaujimavou vo chvili keď hlavny hrdinovia neboli spolu a to bolo na dvoch miestach v knihe.

moudivlacek
06.10.2015 5 z 5

Tak erotika je tu snad na každé stránce, to by mi ani tak nevadilo, jen dost hrubý slovník hlavního hrdiny. Jinak průměrné čtení.

Barbora H
26.06.2015 2 z 5

Není to teda vůbec můj šálek kávy... ale kdo chce pořád dokola číst to jedno, tak ať zvolí tuto knihu...