Pofoukáme, zalepime!

Pofoukáme, zalepime! https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/468886/pofoukame-zalepimeOMDTPc-4Iw-.jpg 5 5 2

Pejsek si poranil tlapku, opička má bouli na hlavě a ovečka poškrábané bříško. Dokážeš je uzdravit? Na bolístky jim nalep náplast a rázem budou veselí. Pět barevných náplastí stačí omýt vodou a můžeš je nalepit znovu a znovu. Nakladatelská anotace.

Pro nejmenší
Vydáno: , Albatros (ČR)
Originální název:

Pusten, trösten, Pflaster drauf!


více info...

Přidat komentář

Briv
20.11.2021 5 z 5

* Tak tato se opravdu povedla. Moc jsem jí ze začátku nevěřila, tak jsem ji půjčovala z knihovny, ale našeho synka (necelých 2,5 roku) opravdu moc bavila. Chtěla jsem ji potom koupit, ale všude byla beznadějně vyprodaná.
Každopádně nás dostala oba dva, obrázky jsou moc povedené, já mu četla říkanky a on poctivě všechny bebíčka foukal, lepil náplasti a zvířátka hladil. Tolik empatie, co to v něm vyvolalo. Skvěle mají vymyšlené i ty naplasti, které stačí omýt vodu a znovu fungují.
Knížka v něm vzbudila velký zájem o naši lékárničku, kterou sebou všude nosím a když vidí, že se nám něco stalo, tak hned naznačuje, že si to máme vydezinfikovat. Moc doporučuji.

coolpet.CP
15.09.2021 4 z 5

Moc pěkná dětská knížka. Synovi i mně se moc líbí hlavně náplasti co se dají nalepova a znovu odlepovat pořád dokola. Krom několika chybiček u slona, v barvičkách a bolístkách na první stránce, je to teď synova nejoblíbenější knížka.


Štítky knihy

pro děti leporela říkadla německá poezie

Autorovy knížky

Bernd Penners
německá, 1958
2017  96%Pofoukáme, zalepime!

Kniha Pofoukáme, zalepime! je v

Přečtených6x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce2x
Chystám se číst2x