Podnikání z lavice

Podnikání z lavice https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/452660/podnikani-z-laviceqLarFX-aXo-.webp 4 4 3

Chceš začít s podnikáním, ale nevíš jak? Pročítáš spoustu příruček, ale všechny ti připadají složité a dlouhé? Autoři této moderní a svižné knížky ti a vtipně ukáží, jak rozjet první projekt – od nuly, skoro bez peněz.

Přidat komentář

Štěpán88
17.06.2023 5 z 5

Tahle kniha je unikátní! Přečetli jste už několik knih od rádoby amíků, kteří vám říkají jak zbohatnout (začít podnikat) ale vlastně nic užitečného se nedozvíte? Tahle kniha je jiná! Oceňuji práci autorů že díru na trhu touto knihou zalepili. Po této knize budete souznít s citátem NEJVĚTŠÍ CHYBA KTEROU MŮŽETE UDĚLAT JE NEZAČÍT. Tak ahoj za pár let v Hollywoodu!

Alyson
11.11.2020

Svezi kniha pro (nejen) mlade podnikatele. V kostce shrnuje vsechny nejzakladnejsi kroky k rozjezdu vlastniho projektu, at uz ve forme nabidky produktu ci sluzby. Velmi dobre se cte, tleskam graficke uprave. A hlavne clovek pak ziska dojem, ze to fakt jde a neni potreba se bat omylu a problemu. Jsou, holt, soucasti procesu. :)


filip2651
02.10.2020

Úžasná knížka pro každého, kdo chce rozjet projekt bez zkušeností a prakticky bez kapitálu. I když podnikám už nějakou dobu, kniha mi přesto hodně přinesla.

Autoři knihy

Pavel Štrunc
česká, 2000
Adam Štrunc
česká, 2000

Kniha Podnikání z lavice je v

Právě čtených1x
Přečtených6x
Knihotéce1x
Chystám se číst3x
Chci si koupit3x