Počítače a programování

Počítače a programování https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/278046/bmid_pocitace-a-programovani-a4B-278046.jpg 5 2 2

Zjistěte s touto encyklopedickou knížkou pro děti s více než stovkou otvíracích okének, co se děje uvnitř počítače, jak funguje a jak ho nejlépe ovládat.

Pro děti a mládež Encyklopedie
Vydáno: , Svojtka & Co
Originální název:

Lift-the-flap computers and coding.


více info...

Přidat komentář

EvikU.
04.01.2022 5 z 5

Nádherně zpracovaná kniha. Opravdu hodně informací, v něčem jsem se ztrácela i já. Mají to ale v knihovně v polici pro nejmenší, protože je to leporelo s okénky, tudíž moje 4 letá dcerka si ji vybrala. Bavila ji, protože okénka miluje, ale těmi informacemi nepohrdne ani leckterý dospělý.

Bylo by dobré, aby se k ní dostaly spíše děti starší, co už chodí do školy. Je velmi propracovaná a myslím si, že pro budoucí programátory to správné nakopnutí k oboru. :-)

Plné hodnocení a doporučuji.

evismaior
03.09.2019 4 z 5

80% - Další kniha o počítačích s odklápěcími okénky pro zvídavé děti od tohoto nakladatelství, tentokrát s větším důrazem na programy. Nejsem si sice jistá, kolik toho malinké děti, jež budou okénka odklápět, pochytí např. z vysvětlení binární soustavy, ale minimálně to pro ně může být dobrou inspirací, čemu se v budoucnu věnovat.


Štítky knihy

programování počítače počítače pro děti

Kniha Počítače a programování je v

Přečtených5x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce2x
Chci si koupit2x