Placebo My

Placebo My
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/436326/bmid_placebo-my-hP4-436326.jpg 4 42 42

Placebo série

< 3. díl

Scenárista menom Život podrobil lásku Emy a Chrisa rôznym skúškam v podobe nedorozumení, klamstiev a tajomstiev, avšak oni sa nevzdali a konečne si vyslúžili status MY. Po všetkých útrapách nadobudli pocit, že nastal čas, kedy si môžu užívať jeden druhého a krásu prítomného okamihu. Lenže čo ak všetky skúšky, ktorými si prešli, boli len predzvesťou niečoho omnoho horšieho? Stačil jeden záhadný telefonát a všetko, na čom Eme záležalo, sa začalo rúcať ako domček z karát. Slnečnú oblohu zastreli tiene minulosti ožívajúce z najhorších nočných môr a rozohrali nebezpečnú hru, ktorá sa neobíde bez následkov. Veľké finále knižnej trilógie Placebo preverí hĺbku citov i silu priateľstva, vypýta si poriadnu dávku odvahy a podrobí vzťah dvoch milencov najnáročnejšej skúške zo všetkých. Len čas ukáže, či sa klamlivé placebo mohlo zmeniť na skutočnú medicínu.... celý text

Přidat komentář

LenkaNovotna32
03.03.2024 4 z 5

Zakončenie serie bolo úžasné, strhujúce, napínavé... Malo to veľmi dobry zvrat. Aj ked som bola trosku nastvana na Emu ze si vsetko drzala pre seba. Velmi citliva a realna tema násilia na deťoch.Koniec bol krásny a ja sa musím priznať ze mi bolo do placu. Odporucam tuto knihu.

Ralemo
21.02.2022 5 z 5

(SPOILER) Nejtěžší díl celé série. Tak citově vyčerpávající! Nádherně napsaný se vším všudy, někdy jsem měla chuť knihu odložit, protože toho bylo moc.

Každopádně Ema byla nejsilnější člověk, to co dokázala, aby ochránila své nejbližší bylo neskutečné. Její odhodlanost byla úžasná, i když jsem si kolikrát říkala, ať už se někomu svěří. Každopádně o tom byl celý příběh.

Chris byl princ na bílém koni, který nejenže musel řešit svůj zdravotní stav a výpadky paměti, ale i to jak zachránit Emu.
O Desire ani mluvit nemusím, to byla mrcha po celou dobu této trilogie. Zayn byl blázen, který měl špatné dětství a bohužel si nevybral dobrou cestu ani v dospělosti. Nejvíce mi je líto Mikea, byl to kamarád za všechny peníze, který neustále chránil Emu. Jeho ztráta byla vážně těžká.

Každopádně vše nakonec dopadlo jak mělo, konec byl nádherný. Určitě doporučuji přečíst. V poslední době slovenské autorky vážně píšou nádherné knihy! Jen tak dál! :)


Petriii
21.04.2021 3 z 5

Bohužel jsem musela dát poslednímu dilu jen 3*. Nemůžu si pomoct a nevim co bych asi dělala být v kůži hlavní hrdinky,ale... Neuvěřitelně mě vytáčelo že mlčela a nikomu nic neřekla!!!! Bože ale hrozně jsem u toho celou dobu nadávala! Kdyby už na začátku něco někomu řekla,mohlo se předejít všemu co se stalo. Tady jsem její myšlenkové pochody moc nechápala. Už jen proto jak tvrdila, že Chrise neuvěřitelně moc miluje a nikdy by mu neublížila,ale celou knihu nedělala nic jiného...

Evaho73
06.09.2020 4 z 5

Celá trilógia na mňa zapôsobila dosť nevyvážene.
Prvá časť, ako klišovitá a tuctová rozprávka o modernej popoluške, ktorú si však vždy radi prečítajú nenapraviteľné romantičky.
Druhá časť podľa môjho názoru bola najnudnejšia a úplne zbytočná.
Konečne až tretia časť bola bohatšia na napínavejšie dejové zvraty a niesla aj prvky psycho thrilleru.
Osobne mi nesadla charakteristika postáv, ktoré mi neboli sympatické, nestotožnila som sa s ich rozporuplným správaním, a to ovplyvnilo môj celkový dojem.
Zo začiatku som si myslela, že čítam zahraničnú autorku, ale potom som začala nachádzať čudne skomolené slová a slovenské výrazy, pričom som zistila, že vlastne čítam slovenskú autorku.
Môj celkový dojem z trilógie nie je síce najhorší, ale k dokonalosti má (aspoň za mňa) ešte ďaleko.

BooksbySashka
23.06.2020 4 z 5

Táto časť bola úplne niečo iné, ako som čakala. Koniec druhej časti bol zvláštny a pri prológu v tejto som sa začala obávať. Zvraty boli skvelé, veľa z nich som nečakala. Koniec bol hrozne smutný, dosť som aj plakala, najmä pri epilógu. Túto trilógiu určite odporúčam každému milovníkovi romantiky. Autorka je skvelá a určite sa môže porovnávať so zahraničnými.

Veronica.Faye
27.04.2020 5 z 5

Neuveriteľný, dramatický a akčný záver trilógie.
Čo môže spôsobiť jeden telefonát ? Veľmi veľa. Svoje o tom vie aj Ema, ktorá verila, že už bude všetko fajn, no nie nadlho.
Musím povedať, že som nečakala, že tento posledný diel bude taký akčný. Vystriedalo sa u mňa množstvo emócii, pocit radosti striedal strach. Posledný diel Vás vtiahne a do poslednej vety nepustí.
Vzťah Laury, Kiki a Emy jednoducho zbožňujem. Navyše som si veľmi obľúbila Michaela. A Chris s Emou ? To je láska, ktorá prekoná všetko.
Posledný diel ma donútil zamyslieť sa a emotívne ma dorazil, hlavne čo sa záveru týka.
Sériu radím medzi moje obľúbené.

werastk
29.02.2020 5 z 5

.. jednoducho nádhera - celá trilógia :-)

-Sinéad-
14.01.2020 5 z 5

Skvělá trilogie. Napínavé až do konce.

EvaSupovic
28.12.2019 5 z 5

Celá série velmi povedená, včetně poslední části. Do poslední chvilky plná napětí.

PetraN17
07.11.2019 5 z 5

Pokud je to vážně inspirováno skutečným příběhem, no tak to je celkem nepředstavitelné....

mirka2558
06.11.2019 5 z 5

jednoducha oddychovka :) knihansa mi pacila .

Štítky knihy

láska rodina

Autorovy další knížky

Baja Dolce
slovenská, 1989
2020  83%Habibi
2018  83%Placebo On
2022  87%Candy
2019  84%Placebo Ja
2019  86%Placebo My