Pitevna ztracených snů

Pitevna ztracených snů https://www.databazeknih.cz/img/books/78_/78041/bmid_pitevna-ztracenych-snu-2Sr-78041.jpg 3 3 2

Kniha o lásce a snech, které chrání lidi před stresem a někdy jim dokáží zachránit i život. Na základě desítek skutečných příběhů sexuálních delikventů a vrahů vypráví o jejich zločinech, které ve svých důsledcích vedly k rozvoji dokonalejších kriminalistických metod, pomocí nichž byli nakonec usvědčeni.

Přidat komentář

medlovice
02.02.2020 4 z 5

Zvláštní kniha ke které je těžké napsat komentář, sama nevím , co si myslet. Spousta vědeckých frází a výrazů, které jsou však vysvětleny pro nás nestudované slovy profesora a jeho studentů. Složité slova jsou vysvětlena a život studentský je nejen život veselý ale i vážný a místy je kniha velmi vážná a nutí k přemýšlení a pak je tu jiskření mezi mužem a ženou a uplně obyčejný život. Jinak kniha plně splnila co nabízela, už se dokonce odráží v mém komentáři, už myslím jinak...

klarka05
20.07.2016 2 z 5

Některé pasáže jsou opravdu zajímavé, hlavně popisy samotného výzkumu. Celkově je ale kniha jakási strojená, veškerým postavám nevěříte, že by toto v normálním životě opravdu říkaly. Takže nenadchne, ve většině případů ani neurazí.


Autorovy knížky

Vladimír Dubanský
česká, 1934
2010  60%Pitevna ztracených snů

Kniha Pitevna ztracených snů je v

Přečtených5x
Čtenářské výzvě1x
Chystám se číst1x