Síla lásky

Síla lásky https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/135905/sila-lasky-135905.jpg 4 29 5

Růžová kolekce série

1. díl >

Rena zůstane po smrti svého otce, duchovního, úplně sama, bez peněz, nucena opustit svůj domov. Nepříliš úspěšně se snaží najít nějakou práci. Zoufalá se modlí u velkého dřevěného kříže nedaleko panského sídla Grange, když objeví tři velmi staré zlaté mince. Je snad zachráněna? Čestná povaha jí nedovolí si mince ponechat, a tak je zanese novému dědici panství. Vznikne mezi nimi něžné přátelství, které je ohroženo jistým zbohatlíkem, pevně rozhodnutým provdat za mladého muže svou dceru. Ale ještě než láska a odvaha zvítězí, je třeba najít zbytek pokladu a vyřešit záhadu muže, který se tak podobá zlověstnému panu Wyngatovi.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

The Cross of love , 2004


více info...

Přidat komentář

Mesačnica
včera 3 z 5

(SPOILER) Inak sa to ani nemohlo skončiť, teda čo sa týka negatívnej postavy. Ako skoncovať so záporákom, bez toho, aby si pošpinili ruky hlavné postavy? Zásahom 'zhora'! No tu to však vyzeralo, že Wyngate nespadol, ale skočil, čo mi do celkového charakteru postavy nesedí. Príjemne sa to čítalo, mohlo to byť aj dlhšie.

MinaHawke
13.03.2017 5 z 5

Moc hezká kniha, přesně takové mám ráda.


sabca
13.11.2015 2 z 5

První kniha od této autorky, ale nějak mi nesedla. Byla to opravdová červená knihovna. Asi už jí vyhledávat nebudu.

blanickaa1
03.05.2015 2 z 5

Pořád a pořád to zkouším. Tenhle žánr asi opravdu není pro mně. Zkoušet to ale nepřestanu a třeba to jednou přijde a romantika se mi zalíbí.

Kessy1990
21.02.2014

Kniha se mi líbila stejně jako jiné knihy od této autorky :)