Pilulka pravdy pro ztracené duše

Pilulka pravdy pro ztracené duše https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/471063/pilulka-pravdy-pro-ztracene-duseYUo-gSX-.jpg 4 9 3

Pilulka pravdy pro ztracené duše : odhalte krutou ženskou a mužskou přirozenost a vydejte se na legendární cestu hrdiny. Dá se říci, že tato kniha je nepřímé pokračování mé první knihy Život je tanec, která obsahuje základní principy pro zlepšení života. Polovina této knihy, která se věnuje mezipohlavní dynamice a vztahům, se dá považovat za chybějící rozsáhlou kapitolu, nebo článek prvotní knihy. Druhá polovina této knihy slouží jako určitá nástavba, která nabízí řešení, jak vše lépe prakticky využít a adaptovat se. Tím, že je to nepřímé pokračování první knihy, není potřeba pro čtení této knihy mít přečtenou knihu první.... celý text

Přidat komentář

RadimB.
16.01.2023 3 z 5

Knížka od člověka, který i přes svůj věk má zajímavé názory na život / vztahy. Struktura knížky je vždy dané téma a závěrečné shrnutí. První polovina je věnovaná spíše vztahům a druhá typům na zlepšení kvality života a mindsetu. Já si četbu této knížky celkem užil dala mi zajímavé typy do života takže můžu jenom doporučit.

Hoxer
26.05.2021 5 z 5

Druhá kniha autora skvěle doplňuje knihu první a zaměřuje se na oblast, která mi právě v první knize chyběla - dynamiku vztahů. Celou první část knihy jsem přečetl prakticky na "jedno nadechnutí". Nabité poznatky a vědomosti se určitě vyplatí si osvojit, pochopit a v nějaké formě je praktikovat ve vlastním životě. Druhá půlka knihy už mě svojí tématikou tolik netáhla, ale věřím, že pro jiné lidi může být zajímavá (až na poslední kapitolu, u které jsem se vyloženě nudil). Celkový dojem z knížky mi ale nezkazila a hodnotím maximem hvězdiček.


venda99
23.05.2021 4 z 5

Zajímavé pohledy na některé zajeté principy o kterých jsem nikdy dřív nepřemýšlel. Ne že bych byl ztracená duše, ale i tak jsem si z toho něco odnesl.

Autorovy další knížky

2019  86%Život je tanec
2020  78%Pilulka pravdy pro ztracené duše

Kniha Pilulka pravdy pro ztracené duše je v

Přečtených14x
Knihotéce4x
Chystám se číst14x
Chci si koupit8x