Penny Vostrá - Nic není nemožné

Penny Vostrá - Nic není nemožné https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/324393/bmid_penny-vostra-nic-neni-nemozne-L50-324393.jpg 5 12 4

Penny Vostrá série

1. díl >

Penny je desetiletá holka, která má tři velká přání (a asi milion malých): 1) Touží dostat psa. 2) Chce se stát detektivem a řešit kriminální případy. 3) Ráda by se vykroutila z účasti na narozeninové oslavě namyšlené spolužačky Flory. Přání číslo 3 se jí rozhodně nesplnilo, takže právě teď trpí na Flořině party, která je ještě mnohem zoufalejší, než Penny předpokládala. Pak ale zmizí dárek, ze kterého měla Flora největší radost – nejroztomilejší pes na světě, Džastin. V pelíšku po něm zbude jen vyděračský dopis. Penny tuší, že by se mohlo schylovat k jejímu prvnímu případu, a tudíž by se mohlo splnit přání číslo 2. A kdo ví, možná i přání číslo 1…... celý text

Dobrodružné Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: ekniha , Fragment (ČR)
Originální název:

Penny Pepper - Alles kein Problem , 2014


více info...

Přidat komentář

Štěpinambura
06.08.2022 5 z 5

(SPOILER) Holky mi přirostli k srdci, hlavně Ida. Knížka mě bavila (moc jsem se pobavila se zahradníkem a rododendronem). Rychle se to četlo, hezký příběh, můžu to jen doporučit!

Nikkey
06.01.2022 5 z 5

Touhle knihou jsem se jako malá nemohla nabažit, četla jsem ji pořád dokola. Ilustrace jsou krásné a příběh vtipný. Bomba.


jsemknihomolka
23.03.2021 5 z 5

Knihu jsem přečetla dvakrát a klidně bych si ji přečetla znovu .

Nugátek
11.05.2019 4 z 5

Kniha mě zaujala především svými písmeny,díky kterým mohou knihu číst i menší děti.Kniha je pro holky v rozmezí 8-13 let.Penny a její kamarádky Ida a Marie musí trpět na nejhorší party jejich nepřítelkyně Flory.Když se Floře ztratí její štěňátko,patří Penny k podezřelé č.1.To si ale nenechá líbit!Odmala si přála stát se superdetektivem a teď má šanci se prověřit.I s kamarádkami pátrá po pravém viníkovi a indicie je dostanou až k domu rozmazlené Belly.Rozřeší Penny svůj první případ?

Kniha Penny Vostrá - Nic není nemožné je v

Přečtených16x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce4x
Chci si koupit2x