Osvobození duše

Osvobození duše https://www.databazeknih.cz/img/books/66_/66985/osvobozeni-duse-66985.jpg 5 9 5

Osvobození duše učí duchovní metodu, která užívá univerzální energie k léčení traumat minulých životů a podvědomých bloků.Okamžité vyléčení je důkazem naší vlastní božské schopnosti léčit sami sebe.

Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Anag
Originální název:

Soul re-creation


více info...

Přidat komentář

Radimka
04.08.2023

Přečetla jsem 3 strany a měla jsem pocit, že čtu testament nějaký sekty. Prodáno někomu, kdo to ocení.

jirka9453
26.04.2021 4 z 5

Souhrn pro práci s metodou SRT, byla mi doporučena jako součást duchovní práce na sobě a rozhodně v tomhle směru má co dát a naučit.


anansie
18.02.2021 4 z 5

Kniha je průvodcem metodou SRT, čili práci s kyvadlem včetně praktických tabulek. Autor využívá své vlastní poznatky z komunikace se svým Vyšším já a dopodrobna seznamuje se svým viděním člověka jako duchovní bytosti, která má spoustu vrstev. V knize jsou tyto vrstvy velmi podrobně rozebrány, což pro ty, co se konkrétně touto metodou nechtějí zabývat, činí knihu méně čtivou až otravnou. Dále dopodrobna vyjmenovává všechny možné nánosy z minulých i současných životů a zdůrazňuje nutnost tyto nánosy vyčistit, k čemuž má právě metoda SRT sloužit. Zmiňuje vždy konkrétní kazuistiky, jejichž obsah se ale jen více méně stále opakuje. Dle autora jen díky vyčištění touto metodou můžeme odblokovat negativní energie a uvolnit svůj potenciál pro duchovní růst a osvobodit tak svou duši na své cestě zpět z temnoty za Světlem.

M-arta
23.04.2018 5 z 5

Knížka shrnuje základní principy SRT - léčby duchovní odpovědností (Spiritual Response Therapy).

luba425
04.01.2018 5 z 5

Schcem kúpiť knihu Osvobození duše. Vie ju niekto ponúknuť?
Ludmila