Osmý příchod syna

Osmý příchod syna https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/368201/bmid_osmy-prichod-syna-ExL-368201.jpg 3 8 2

Tomáš je normální kluk, vlastně muž a někdy také táta. První syn se mu narodil ve dvaceti letech, poslední v šedesáti. Každý v jiné době, v jiné rodinné situaci. Ke každému ho pojí jiné pouto. Ale všechny miluje. Osmý příchod syna je o lásce, nenávisti, nevěrách, vzestupech i pádech. Příběh jednoho člověka, který se snaží být tátou, ale moc mu to nejde. Snaží se být manželem, ale také nic moc. A zjevně nechce ani neubližovat… Přesto se nevzdává. Vždy je poněkud nad věcí, trochu furiantský a do všeho jde naplno. Mockrát si nabije nos, ale nelituje. Tomáš S. prostě žije nadoraz.... celý text

Přidat komentář

Lenka4
18.10.2023 2 z 5

Docela odstrašující způsob života hlavního hrdiny. A také způsob, jakým je kniha psána. Objevují se a vytrácejí docela zajímavé veletoče v Tomášově mysli (např. náhlé náboženské prozření), žel bez hlubšího pojednání. Vyprávění tak působí hodně povrchně a po psychologické stránce odbytě.

honza0876
26.02.2018 4 z 5

Životní příběh , né tak neobvyklý v dnešní době. Tomáš je vlastně takový vrchníprchni Vrána jen už v nové době.Pro střední část knížky budou mýt asi spíš pochopení mužští čtenáři.