Zůstat anebo jít

Zůstat anebo jít https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/353533/zustat-anebo-jit-Aln-353533.png 4 5 1

Odpouštím si série

< 2. díl >

Zůstat anebo jít je druhou ze série osmi knih, v nichž autorka předává čtenářům své vědomosti o duši člověka. První knihou je Duševní světlo. Luule Viilma, lékařka a léčitelka, nabízí učení o duchovním rozvoji, které pomůže nejen vyléčit konkrétní onemocnění, ale i obnovit duševní rovnováhu a získat vnitřní klid. Autorka učí nemocné a ty, kteří nechtějí onemocnět, aby pochopili chyby myšlení. Všechny nemoci jsou výsledkem nesprávného myšlení. Přiznat si své chyby, to znamená vyléčit si jakoukoli nemoc.... celý text

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Alman (Jiří Alman)
Originální název:

Ostavat'sja ili idti


více info...

Přidat komentář

DádazPrahy
22.10.2020 3 z 5

Tato knížka je (ačkoliv to není zcela zřejmé) pokračováním knihy "Duševní světlo" a navazuje na ni další kniha, " Beze zla v sobě".
Se zájmem jsem přečetla všechny tři. Dozvěděla jsem se mnoho zajímavého i nečekané souvislosti. Paní doktorka podrobně rozebírá a vysvětluje obecně přijímaný fakt, že naše nemoci mají vlastně původ v psychice, např. v traumatech v minulosti nebo prožívaných stresech. Své poznatky, že každá nemoc je vlastně na nás z nějakého důvodu seslaná zkouška, doplňuje i konkrétními příklady ze své léčitelské praxe.
Bylo to zajímavé i poučné, ale musím říci, že autorka byla asi výborná lékařka a léčitelka, ale psaní asi nebyla její úplně silná stránka - knížky se mi zdají poněkud nepřehledné, mnohé myšlenky se několikrát opakují, členění do kapitol nepříliš logické, v textu jsem se ztrácela, četba nebyla jednoduchá. I přesto jsem si z knížek odnesla cenné poznatky a proto tyto knížky doporučuji Vaší pozornosti.