Očarujúca za 21 dní: Ako získať pôvab a sebavedomie

Očarujúca za 21 dní: Ako získať pôvab a sebavedomie https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/340272/bmid_ocarujuca-za-21-dni-ako-ziskat-p-va-2f0-340272.jpg 3 27 5

Táto kniha vám zmení život za 21 dní!Po dvadsiatich rokoch strávených v popredných parížskych modelingových agentúrach, obklopená tými najkrajšími ženami, som si uvedomila, že máme spoločné túžby: cítiť sa sebaisto, krásne a atraktívne.A pretože na vytvorenie návyku stačí dvadsaťjeden dní, vyzývam vás: staňte sa za tri týždne tou osobou, o ktorej ste snívali!Pomocou jednoduchých denných aktivít a vďaka radám módnych a stylingových odborníčok sa vám podarí zvýrazniť svoje najlepšie vlastnosti a vyzdvihnúť to, vďaka čomu ste naozaj jedinečná.Od znalkýň z brandže – vrátane modeliek Karolíny Kurkovej, Soo Joo Parkovej, Darie Strokousovej, Noémie Lenoirovej a Aymeline Valadovej, návrhárky Margherity Missoniovej či redaktorky magazína Elle Sylvie Jorifovej – sa z prvej ruky dozviete, ako si vybrať oblečenie, zvládnuť mejkap a účes za desať minút, zvoliť doplnky, spraviť si dokonalú svojku a ešte oveľa viac.Chcete prijať túto výzvu a stať sa očarujúca?– Christel VatassováStaňte sa členkou hnutia #beautychallenge21 na sociálnych sieťach a podeľte sa o svoje úspechy pri každom z 21 krokov pomocou hashtagu #getgorgeous!... celý text

Pro ženy Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Get Gorgeous: A More Beautiful, Confident You in 21 Days , 2016


více info...

Přidat komentář

IreneP
06.07.2021 4 z 5

Inspirativní čtení, myslím ale, že název je hodně zavádějící. Jde o to, že člověk během 21 dní projde určité kategorie jako šatník, líčení, parfémy, boty, byt, doplňky.... Podívá se na vše novýma očima a udělá určité změny k lepšímu. Krásná na pohled, příjemně se drží v ruce, čtení je zajímavé a nutí k zamyšlení.

hellena1523
14.06.2020 3 z 5

Docela pěkné speciální vydání módního magazínu pro ženy. Pár tipů jsem našla, zaujaly mě rozhovory, objevila jsem zajímavé lidi z módního průmyslu, ale to je tak všechno.
Hodnotím tolika hvězdičkami spíš pro to vizuální zpracování, než obsahové, tedy 2,5:0,5*


kob
01.04.2018 3 z 5

Přečíst jsem ji stačila za jeden den, tak teď uvidím, jak to bude s tou krásou ;-)

J.books
10.10.2017 4 z 5

Zajímavé zpracování, takový lepší časopis, ideální asi pro mladší dívky.

Venezia
04.06.2017 3 z 5

V knihe je zhrnuté to, čo nájdete v časopisoch - tipy na témy ako oblečenie, vlasy, pleť atď. Nič nové sa človek nedozvie. Pre fashionistky-začiatočníčky ok.

Štítky knihy

kosmetika móda sebedůvěra, sebevědomí životní styl krása

Autoři knihy

Christel Vatass
francouzská
Pascal Loperena
francouzská

Kniha Očarujúca za 21 dní: Ako získať pôvab a sebavedomie je v

Přečtených35x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce23x
Chystám se číst13x
Chci si koupit4x