Obejmi mě, lásko

Obejmi mě, lásko https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/13564/bmid_obejmi-me-lasko-Ovq-13564.jpg 4 26 5

Romantický dobrodružný příběh dcery neworleánského kupce, která se při španělské okupaci kolonie pokouší zachránit otce, jenž se vzbouřil proti španělskému králi. Dívka se stane milenkou brutálního vojáka, protože jen tak může zachránit otcův život, po otcově záhadné smrti milenci unikne a najde útočiště na lodi svého nevlastního bratra. Na tropickém ostrově však loď zajmou piráti a hrdince opět hrozí nebezpečí, že skončí v náruči některého z nich. V nejtěžším okamžiku jejího života ale potká muže, který ji ze spárů pirátů vysvobodí a po jehož boku pozná skutečnou lásku.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Baronet
Originální název:

Embrace and conquer , 1982


více info...

moudivlacek
moudivlacek
13.03.2016 3 z 5

Je to sice hezká kniha o lásce, ale od této autorky jsem četla i mnohem lepší. Je tu jen hezky popsaná doba, kdy Španělé bojovali o nadvládu ve světě i proti malé hrstce Francouzů. Je tu čest, hrdinství, oddanost rodině i vlasti.

helenkan
helenkan
01.09.2015 2 z 5

Druhá knížka co jsem četla od téhle autorky a nějak zvlášť se mi nelíbila.


fidáš
fidáš
19.03.2014 5 z 5

Výborná kniha. Doporučuji.

anishta
anishta
18.10.2013 4 z 5

Opět autorka nezklamala, odpočinková kniha... Je tam nějaký děj, hlavně hodně romantiky... Trošku slabší než ostatní knihy, které jsem od autorky přečetla ale i tak palec nahoru... :)

Senza Jenka
Senza Jenka
16.10.2011 4 z 5

Nevlastní bratříček je pěkně nevděčný šmejd, k muži, který se ho ujal, necítí ani lásku ani loajalitu a po Félicité pošilhává už léta (je to osvojenec, takže žádný pokus o incest). Ta se stane milenkou důstojníka Morgana a to nijak dobrovolně (tahle autorka si na to poněkud potrpí). Ve chvíli, kdy otec zemře, Félicité prchá - sice nevím, proč na loď svého nevlastního bratra, když ji předtím okradl a zdrhnul, ale asi jí to po tom soužití s Morganem a otcově smrti moc nemyslelo.