O dřevěném panáčkovi

O dřevěném panáčkovi https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/225668/o-drevenem-panackovi-225668.jpg 5 8 3

Když si děti přestaly se starým dřevěným panáčkem hrát a také ostatní hračky už s ním nekamarádily, myslel si, že už nemá žádnou cenu. Jen nová dřevěná panenka si s ním povídala a pomohla mu pochopit, v čem spočívá jeho hodnota, v čem je jedinečný a jak je krásný. Poetický příběh s důležitým poselstvím pro malé i velké.... celý text

Přidat komentář

Měňavka
30.10.2018 5 z 5

Pohádka je úžasná tím, co přináší za příběh a poselství - že každý z nás má svou nezaměnitelnou cenu, i když je něčím jiný a třeba na první pohled odlišný.

Nielada
04.04.2015 5 z 5

Knížku jsem si četli s dětmi před spaním a po jejím přečtení jsme si povídali o tom, proč a jak jsme každý důležitý, proč jsme takoví, jací zrovna jsme a ne jiní, bylo to moc hezkéa smysluplné. Je to kraťounký příběh, ale dá se o něm dlouho povídat. Doporučuji všem rodičům!!!


Žumpa_chaosu
06.01.2014 4 z 5

Žádné velké umění tu nenajdeme! Ale pár drobnějších, dohromady dávajících dojem příjemné a vyvážené knihy, to tedy rozhodně ano! Jen namátkou - pěkně zvládnutá estetika, stránky z lesklého tvrdého papíru (jentak se nezamažou), které dodávají ilustraci na ještě větší barevnosti (není to však nevkusně přehnané) a děj, byť velice prostý, přesto prosociální, z kterého jako by se chvílemi snažilo vystoupit i něco víc. Něco co příjemně hřeje u srdce.

Štítky knihy

hračky

Kniha O dřevěném panáčkovi je v

Přečtených9x
Doporučených3x
Knihotéce8x
Chystám se číst1x