Nová miniencyklopedie přírodní léčby

Nová miniencyklopedie přírodní léčby https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/154049/mid_nova-miniencyklopedie-prirodni-lecb-K1v-154049.png 4 18 4

Nová miniencyklopedie přírodní léčby, jejím autorem je známý specialista na výživu Igor Bukovský, je plná užitečných a aktuálních informací. Je to kniha, kterou potřebujete mít doma při ruce, protože po ní často sáhnete. Obsahuje 40 speciálních potravin a doplňků výživy - od aloe po ženšen; 51 diagnóz - od akné po žlučové kameny a stovky tipů na přirozené zdraví... celý text

Přidat komentář

Opatov
17.02.2021 5 z 5

Přehledné, stručné, vyčerpávající. Kniha, která se doma neztratí. Doporučuji i další knihy od tohoto autora.

čef
10.05.2019 4 z 5

Opravdu mini encyklopedie. Dle výběru autora výčet nemnoha nemocí a léčivých preparátů a ani ne těch všech nejčetnějších. Mně chyběly z obvyklých nemocí resp. potíží např. křeče nebo třeba drobná poranění, z léčivek šalvěj nebo smetánka. Ale co – třeba to někomu pomůže, i kdyby to byl jen jeden. Zpracování je přehledné, otevřené, místy vtipné, autor se snažil nebýti suchar, rady známé – nekouřit, nechlastat, nesladit, nesolit a také méně známé, ale dobré nebo i kontroverzní – nepít mléko, dodržovat pitný režim aniž by však bylo definováno, co to vlastně je. Ve své knihovně bych ji nesušil, ale za prohlídku stála.


Ms.Iris
09.08.2018 5 z 5

Kniha je prehľadná, písaná jednoducho, miestami vtipne no hlavne s dôrazom na to dôležité a podstatné. Ako predchádzať chorobe ktorú máme, čo smieme čo nesmieme jesť, aké doplnky užívať....a mnoooho iného. Všetko "polopate" a na jednom mieste. Som z tej knihy nadšená.

buccaneerka
27.08.2017 5 z 5

Jsem ráda, že jsem si ji pořídila do své knihovničky. Jako každá encyklopedie - není to na čtení popořadě, ale hodí se v ní zalistovat.