Nototo a strašidelná škola Elvíry Múdrej

Nototo a strašidelná škola Elvíry Múdrej https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/256384/bmid_nototo-a-strasidelna-skola-elviry-m-UIz-256384.jpg 5 12 5

V škriatkovskej škole učiteľky Elvíry Múdrej stretneme písmenkového škriatka Notota, Jajku, ktorá nájde aj ihlu v kope sena, skackajúceho Hophopa a mnohých iných. Škriatkovia sa na vlastnej koži učia, čo je ozajstná hrôza, ale aj ako nepodľahnúť svojmu strachu a zachrániť seba i druhých v akejkoľvek nebezpečnej situácii. Veď strach má naozaj veľké oči. A čo je najdôležitejšie pre takého drobného škriatka? No predsa vedieť sa čo najlepšie skryť. A nenechať sa zožrať mačkou.... celý text

Pro děti a mládež Pohádky
Vydáno: , Slovart (SK)
Originální název:

Nototo a strašidelná škola Elvíry Múdrej , 2015


více info...

Přidat komentář

Fabiolka
03.04.2024 5 z 5

Knížka byla pro nás (Fabiolka&babička) velmi potěšující překvapení. Neotřelé postavičky s vtipnými jmény a vlastně jsme se kromě jemně ukázaných “životních poučení celé čtení i výborně bavily. Čtení bylo i napínavé a strašidelné, jenže dobře z knížky víme, že strach má velké oči, takže v pohodě.
Panejo, to byla jízda, Matičkoskákavá, přečetly jsme za 4dny. A obrázky ,ty jsou přímo překrásné :).

Karcoolka2210
30.05.2023 5 z 5

Táto kniha bola pre mňa veľmi príjemným prekvapením. Skvelý príbeh, skvelé postavičky malých škriatkov, ktorí môžu malým čitateľom pomôcť prekonávať prekážky. Ilustrácie v knihe sú tiež úžasné. Odporúčam ja, aj všetci predkšoláci, ktorým som túto knihu čítala a náramne si ju užívali, každý deň sa tešili na novú kapitolu a chceli čítať aj pokračovanie, ktoré ale žiaľ nie je :)


Vierka_kikanika
21.11.2018

Knihu som čítala deťom pred spaním, ale priznám sa, že ma neoslovila. Príbehy dlhé, rozvláčne, predvídateľné. Oceňujem však pekné ilustrácie.

wiix
02.06.2018 2 z 5

Čítala som mnoho dobrých kníh pre deti, ale toto bolo také predvídateľné rozprávkové klišé.

čika
11.08.2015 4 z 5

oblubena skriatkovska tematika s vtipnou pointou na zaver. prijemne ilustracie.

Kniha Nototo a strašidelná škola Elvíry Múdrej je v

Přečtených16x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce4x
Chystám se číst4x