Nezvěstná blondýna

Nezvěstná blondýna https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/358660/bmid_nezvestna-blondyna-4UN-358660.jpg 4 30 8

Seznámení s manželským párem v Thajsku nepřineslo Agátě žádné pěkné vzpomínky. Po návratu do rodné země se cítí nesvá a za pár dní nedorazí domů. Kapitán Petr Christ slouží u policie v Soutěsklicích řadu let, ale nikdy ho nenapadlo, že bude muset řešit zmizení své manželky. Celý tým se snaží najít Agátinu stopu, ale nedaří se. Brzy se dozví o tragédii v Thajsku a věří v souvislost obou případů. Důkazy se však hledají velmi těžko…... celý text

Přidat komentář

Paja.92
03.04.2023 3 z 5

Další jednohubka od Petry Nachtmanové, kterou přečtete za dva večery.
Přiznám se, že mi chvíli trvalo, než jsem si zvykla na autorčin styl psaní, který je složen spíše z dialogů a skoupý na popisy.
Díky dialogům ale stránky ubíhají pod rukama a než se nadějete, budete na konci knihy.
Ačkoliv je to psáno čtivě, kvůli absenci popisů jsem si nedokázala vytvořit vztah k žádné z postav a tím pádem mě události v knize moc nezasáhly, i když se v knize děly drastické věci- znásilňování, smrt apod.

Celkově knihu hodnotím jako pěkný oddechový thriller se zajímavou detektivní zápletkou ale pokud jste nároční čtenáři a očekáváte od thrilleru atmosféru, z které běhá mráz po zádech a nějakou větší hloubku, raději sáhnete po nějaká jiné knize.

Určitě si od autorky přečtu ještě nějakou jinou knihu. Její knihy jsou krátké (spíše takové novely, takže do kufru ideál) a čtou se lehce.

Knihomolka97
04.09.2020 4 z 5

Zajímavá detektivka s překvapivým vývojem. Neřešilo se pouze zmizení Agáty, ale i další případy, které nechci prozrazovat. Četlo se to moc dobře. Tím, že je to tenká kniha, děj rychle odsýpal a nebyly tam žádné zbytečné popisy. A bylo to teda hodně kruté a smutné. V jednu chvíli jsem měla chuť brečet. :( V průběhu jsem byla několikrát překvapená, čekala jsem určitý směr a vyvinulo se to v něco úplně jiného. Nejvíc mě ovšem dorazil konec. Ten mi přišel v první chvíli takový zvláštní...Ale no... holt to tak je.


tygřímáma
05.06.2020 4 z 5

Čtivá oddechovka s překvapivou zápletkou a ještě překvapivějším koncem.

janina66
15.03.2020 4 z 5

Výborná čtivá kniha s detektivní zápletkou. O jednu * ubírám za konec,který nebyl, jak jsem si přála.

alnahu
30.05.2018 3 z 5

Oddechová detektivka od české autorky se dobře četla. Příběh Agáty ,která si užívá života po svém. Její manžel je kapitánem u policie a Agáta se cítí sama a proto odjíždí rok co rok na dovolenou bez něj tentokrát do Thajska . Ale něco se v Thajsku přihodilo a Agáta se domů nevrátila. Manžel i celý tým po Agátě pátrají a zjistí o dalších tragédiích. Čtivá kniha.

peko
23.01.2018 5 z 5

Česká beletrie s detektivní zápletkou.... Styl psaní mi sedl, kniha se čte velmi dobře, příběh se mi také moc líbil - taková jednohubka. Žádné zbytečně natahované.... Skvělé na odreagování po celodenním pracovním stresu. :-) Za sebe doporučuji.

veronika9143
05.12.2017 4 z 5

Pěkná, oddechová kniha, se zajímavým detektivním příběhem. Celkově mě bavila a rychle se četla. Autorce tento styl sedl a dobře se v něj orientovala.

veronika0382
06.11.2017 5 z 5

Román má opravdu dokonalou detektivní zápletku, která by vás nikdy nenapadla... více v mojí recenzi zde v záložkách :)