Neznámá moc Luny v kostce

Neznámá moc Luny v kostce https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/280810/bmid_neznama-moc-luny-v-kostce-w9T-280810.jpg 4 7 4

MĚSÍC DO KAPSY Už naši předkové si byli vědomi vlivu měsíčních rytmů a jejich významu pro náš každodenní život. Věděli, že nezáleží jen na schopnostech a prostředcích, ale i na správném okamžiku, který pro své konání zvolíme. A postupem času přišli na nejrůznější metody jak tento okamžik rozpoznat. Získané vědomosti se po staletí doplňovaly a předávaly z generace na generaci. Úspěšná dvojice nám známých autorů shrnula základní informace, abyste měli praktické rady neustále po ruce!... celý text

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

Vom richtigen Zeitpunkt. Der Mond für unterwegs , 2002


více info...

Přidat komentář

citronekodvedle
09.09.2022 4 z 5

Buď na to věříte nebo ne. Hodně věcí se dá i logicky odvodit, jiné sami autoři neumí vysvětlit. S měsícem ráda pracuji a je pro mě inspirací a průvodcem.

Dada077
17.01.2021 5 z 5

vždy, keď si o sebe myslím, že mám v sebe dosť skepsy a som odolná voči literatúre, ktorá ma presviedča o správnosti a pravosti tej svojej tabuľky, kam sa treba zaškatuľkovať, aby život bol tým pravým orechovým, vždy v takom čase sa vynorí knižka s vetou ako:
"Veríme, že môžeme oklamať všetko, aj prírodu a pritom sa sami ničíme. V hektickom tempe dnešného sveta sa ustavične ženieme z minulosti do budúcnosti. Vytráca sa prítomnosť, jediný priestor, kde sa odohráva život."
no a ja si vravím: Nevyskúšaš, nevieš...


daisy.flower
22.06.2020 5 z 5

Vše hezky pospolu, když člověk potřebuje rychle nakouknout a najít potřebné informace :-)

JointlieKat94
03.10.2017 5 z 5

Kniha, spíše knížečka, kterou u sebe teď budu vždy nosit. Díky ní budu vědět, kdy přesně sbírat a sušit bylinky, kdy sázet stromky a keře, kdy a o jakou část těla se starat, kdy nechodit na operace a to všechno díky měsíci, podle toho, v jakém znamení se zrovna nachází. Na konci je i kalendář, na celý rok! :) vážně skvělá knížečka, doporučuji. ;)

Štítky knihy

astrologie zvěrokruh zdraví Luna

Autoři knihy

Thomas Poppe
rakouská, 1952
Johanna Paungger
rakouská, 1953

Kniha Neznámá moc Luny v kostce je v

Přečtených9x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce11x
Chystám se číst3x
Chci si koupit2x