Pirátova nevěsta

Pirátova nevěsta https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/263445/piratova-nevesta-263445.jpg 4 28 3

Nevěsty série

< 3. díl

Láska je mocná čarodějka... V trilogii o nevěstách si tři nekonvenční dívky přísahaly, že se nikdy nevdají. Osud však měl s nimi jiné plány. Na intelektuálně založenou Olivii Granvillovou přišla řada nakonec... Jednoho letního dne se lady Olivie s nosem zabořeným do knihy antického filozofa prochází po anglickém ostrově natolik nevšímavě, že sklouzne z pobřežního útesu. Když se konečně probere z bezvědomí, zjišťuje, že leží nahá v kabině pirátské lodi. Anthony, hříšně pohledný kapitán Větrnice, její zachránce a současně žalářník, však není obyčejný pirát. Olivii si podmaňují jeho jasné pronikavé oči, nevidící v ní ani tak zajíkavou a do knih věčně zahloubenou dívku, jako spíš překvapivě vášnivou mladou ženu. Olivie s ním podnikne dobrodružnou plavbu... a nalezne svou životní lásku.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Wist
Originální název:

The Least Likely Bride , 2000


více info...

Přidat komentář

ariel platto
01.05.2018 5 z 5

Tato série měla vzestupnou tendenci a ukončila to kniha, která byla tak překrásně romantická...oba hrdinové naprosto ÚŽASNÍ. A konec žádné klišé, (ačkoliv mi v těchto knihách nevadí) docela mě překvapil. Myslím, že se dějem příběhu, spisovatelka inspirovala v knihách Francouzova zátoka a Hospoda Jamajka. Ale to není rozhodně na škodu :)

účetní
25.05.2016

Všechny tři knihy této série jsou moc pěkné.


Luccy78
10.09.2015 5 z 5

Po přečtení dvou dílů ze série "Nevěsty" jsem dlouho sháněla poslední třetí díl, ale nakonec se povedlo a já jsem ráda, že celá série má místo v mé knihovně. I poslední díl nezklamal, romantičkám, co mají rády šťastné konce, vřele doporučuji k přečtení..