Lechtivé pohádky

Lechtivé pohádky https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/43367/bmid_lechtive-pohadky-htB-43367.png 3 21 8

Nestydaté pohádky série

< 2. díl

Taky vás někdy napadlo, co asi dělají šikovní princové s půvabnýni dívkami, když je nikdo nevidí? Přemýšleli jste o tom, co se odehrává za dveřmi ložnice krásné znuděné princezny, když ji přijde ze smutku uzdravit chytrý zahradník? Chtěli byste vědět, jak vyléčil mazaný zástupce pekla zlostnou princeznu, která se neustále škaredila a na každého křičela? Myslíte, že v tom byl jen kouzelný nápoj nebo cudný polibek? Ale kdepak. V životě i v pohádkách vždycky hrála velkou roli láska. A necudnost...... celý text

Přidat komentář

m2056
12.04.2024 2 z 5

Překonat jde každou pohádku to už dokázal i režisér Troška ale tady to chtělo více fanzie a lepší popis postav myšlenka na klasické pohádky více erotické není špatná ale není to dokonalé.

Skallarix
19.03.2022 1 z 5

Já vám nevím. Erotiky by se tu asi našlo dost. Ale vtipné a humorné? Spíše laciné, košilaté a plytké. Ale jestli někoho pobaví pohádky upravené ve stylu "Sněhurka si to rozdává se sedmi liliputány najednou", pak je to čtivo asi právě pro ně.


Atekram
23.09.2021 1 z 5

V antikvariátu mě nadchl námět eroticky zpracovaných pohádek a obálka. Byla jsem ale docela zklamaná, jednotlivé příběhy jsou jako přes kopírák, až jsem se začala nudit. Možná by bylo lepší číst postupně s velkým časovým odstupem, ale nevím nevím.

HAL
13.06.2021 1 z 5

Co čekat od erotické sbírky pohádek kterou napsala zhruba sedmdesátiletá učitelka češtiny, nejspíš na přilepšenou k důchodu? Samozřejmě že je to literárně strašlivě prostoduché a spíchnuté asi za jedno odpoledne - klasické známé pohádky dějově osekané asi tak na jeden odstavec a doplněné o "erotičnost" ve smyslu že hlavní hrdinové se chtějí hlavně pelešit, a tak se peleší pořád a s každým, a skrze sílu svých mužství pak ke štěstí přijdou. Ale hlavně cudně, aby si knihu mohly číst i děti a jejich babičky, na nezřízené mrdání ve stylu Lady Fuckingham proboha hned zapomeňte.

A proč mi tohle plýtvání papírem vlastně leželo v knihovně? Nu darovanému koni se na zuby nekouká, obzvlášť když mi tohoto koně dala před lety jako dárek jedna velmi nadržená mladá slečna.

Agrim
11.06.2020 1 z 5

Nudná knížka

ludek.n
15.08.2018 3 z 5

Čtenář by u Lechtivých pohádek měl odhodit velká očekávání a neměl by je číst na jeden zátah. V prvním případě bude totiž zklamán naivitou a prostoduchostí příběhů, ve druhém zjistí, že je to pořád to samé dokolečka dokola. Supervýkonný švarný hoch potká neukojitelnou nymfomanku, hupsnou spolu do postele a záhy už mají hromadu dětí. Zazvonil zvonec a pohádky je konec. Chybí mi tu nějaký temný a tragický prvek, neboť všechny zde uvedené pohádky jsou tak nebetyčně pozitivní a postavy tak šablonovitě dokonalé, až je to místy směšné. Většina klasických pohádek s sebou také nese nějaké to poselství a poučení, u jejich převyprávěných lechtivých verzí toto ovšem schází, pokud tedy nebereme za poselství populační explozi a promiskuitu. Hodnotím třemi hvězdami za lehkost a úsměvný nadhled s jakým je kniha psána, kdybych měl hodnotit styl a obsah už by to tak slavné asi nebylo.

DuncanIdaho
31.12.2016 4 z 5

Docela vtipné a ani to není nějak přehnané. Je to rozhodně lepší než jednička.

Bytost na cestě
18.01.2012 3 z 5

Huborněji a erotičtěji zpracované pohádky již podruhé :-)