Neslušné hrátky

Neslušné hrátky https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/43585/neslusne-hratky-43585.jpg 2 15 5

Maya a Ilan jsou svým založením nekonvenční osobnosti a Maya je ochotna tolerovat svému manželovi notorickou nevěru pod podmínkou, že se pokaždé samazúčastní jeho sexuálních hrátek. Ke svému překvapení najde v těchto praktikách zalíbení. Vše probíhá bez problémů až do doby, kdy jí Ilan nabídne sexuální experiment založený na prožitku strachu. Maya přijímá, ale záhy se jí situace vymkne natolik, že se ocitne v ohrožení života.... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: , Alpress
Originální název:

,,3'' , 2004


více info...

Přidat komentář

makynka911
28.09.2017 4 z 5

Manipulace, ponížení a degenerace vlivem dominance. Tohle je podle mě shrnutí psycha, které se v knize odehrává. Normálně tyto knihy nečtu, vybrala jsem ji metodou náhodného výběru z knih, které mi byly darovány, takže jsem splnila i část Výzvy. Netušila jsem, co vlastně doma mám.

Hlavní hrdinka určitě není oběť, spíš si neuvědomuje, že i ona sama to v sobě všechno má. Každopádně on je magor, kterého bych nechtěla potkat. A to, že pomsta se dá plánovat i za hranicemi života, mě jen utvrzuje v tom, že žárlivost a touha po vlastnictví jsou vlastně nejhorší vlastnosti, které člověk může mít.

Každopádně ač se nejedná o nic zase až tak výjimečného, já jsem spokojená :)

dadence
14.01.2016 4 z 5

Vážení, je to psycho thriller, ne román pro ženy!
Hlavní hrdina je dominantní psychopat a tady je definice Honzáka:
"Dominantní vlastností psychopatů je absence nebo neuvědomění si strachu, odlišná a menší reakce na bolest a chybění morálního konstruktu označovaného jako svědomí."


zp87
15.12.2014 1 z 5

U této knihy platí vše, co jsem napsala u knihy "Trezor s kódem S.E.X". Jediný rozdíl je pochopitelně obsah.
Takže - jedna z knih, při jejímž čtení přemýšlím nad plýtvání stromy.

Budu se opakovat, ale nedá se jinak:
Tuto knihu jsem si vzala na dovolenou. Na dovolenou jsme jeli autobusem. Cesta trvala nekonečných 14 hodin. V autobuse spát nedokážu. Přímo u sebe jsem měla 2 knížky. Ta druhá byla stejně zlá. Tato byla o něco tenší a jaksi na mě působila "sympatičtěji". Omyl. Po přečtení mi nepřišla sympatická ani jedna.

Jak už jsem napsala u té druhé knihy- úplný odpad dát nemůžu, čistě kvůli svým nastaveným pravidlům. Kvůli uzavřeném prostoru a omezeném množství knih jsem tuto knihu v autobuse DOČETLA. Kdybych ji ale četla doma, odložial bych ji na hromádku "vrátit do knihovny" a ten "odpad" bych dala.

Děj si už moc nepamatuju... jen, že byla celá o sexu, nesnesitelném, dominantním chlapovi (přiznávám, někdy mi dominantní chlap přijde sexy, TADY ALE ROZHODNĚ NE!) a nakonec něco na způsob psycho-thilleru (i když to je moc honosné pojemnování toho, co to bylo)... každopádně znovu už ne.

mimikova
08.05.2013 3 z 5

Erotický thriller ze kterého mrazí v zádech z toho, kam až mohou dojít úchylné, sexuální hrátky...dokonce k zosnování pomsty i po smrti...

mariva
25.05.2012 odpad!

Kniha mě dost zklamala. Kdybych neměla ve zvyku dočíst většinu rozečtených knih do konce, asi bych ji ani nedočetla. Naštěstí byla docela tenká a na stránkách nebylo moc textu, ale i tak ji ostatním nedoporučuji. Je to ztráta času.

Štítky knihy

sex partnerské vztahy erotika

Autorovy knížky

Julie Hilden
americká
2004  49%Neslušné hrátky

Kniha Neslušné hrátky je v

Přečtených18x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce5x
Chystám se číst5x