Zlaté jablko

Zlaté jablko https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/310762/bmid_zlate-jablko-neoficialni-megakomiks-Nzh-310762.jpg 4 15 4

Phoenix vždycky toužila poznat svět za neprostupnými hradbami vesnice. Jednoho dne sebere odvahu porušit všechna známá pravidla a vydá se na výpravu do zapovězeného temného lesa, o němž slyšela nespočet historek. Okolí vesnice Phoenix ihned okouzlí, jenže její výlet bude mít ošklivé následky. Když se vrátí za hradby, zjistí, že z jejího malého brášky se stala obludná kvílející zombie. Phoenix tak nemá na vybranou. Musí opustit vesnici a najít pro Xandera lék. Jenže za zdmi se nachází nebezpečí, o jakých se jí ani nesnilo. Musí využít všechen svůj důvtip a překonat vlastní strach, aby unikla všem nástrahám velkého světa. Podají se Phoenix najít zlaté jablko, než bude pozdě? Co se stane, až náčelník vesnice zjistí, že se potají vykradla ven a způsobila tak spoustu problémů?... celý text

Literatura světová Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: ekniha , Computer Press (CP Books)
Originální název:

Quest for the Golden Apple , 2015


více info...

Přidat komentář

Sumeček
04.02.2022 5 z 5

docela dobrý

Y2T
13.12.2021 2 z 5

Moc mě to nenadchlo, ale číst se to dá a nejmenší fanoušky Minecraftu to baví. U CG komixů mám vždy takový divný pocit, že si někdo šetří práci až příliš.

Zamrzí, že v ačkoliv jde vlastně o první díl, tak v češtině jde také o díl jediný. Konec volá po pokračování dobrodružství, které pro českého čtenáře nepřišlo.
V originále na to navazuje kniha "The Big Book of Graphic Novels for Minecrafters ", která obsahuje další 3 dobrodružství Alex.

oprava: tak další díly v češtině vyšly, ale nenašel jsem je původně, protože mají uváděnou jinou autorku i ilustrátora. Následují Pomsta nemrtvých mnichů, Proroctví náhrdelníku a Bitva o dračí chrám od Cara J. Stevens.


martinstefko
31.08.2017 1 z 5

Tohle nebyl nejpříjemnější čtenářský zážitek.

Vikos
05.07.2017 5 z 5

Děsně krásný příběh. Těším se na další díl :D