Zlaté jablko

Zlaté jablko https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/310603/bmid_zlate-jablko-neoficialni-megakomiks-HD4-310603.jpg 4 15 4

Phoenix vždycky toužila poznat svět za neprostupnými hradbami vesnice. Jednoho dne sebere odvahu porušit všechna známá pravidla a vydá se na výpravu do lesa. Jenže výlet se úplně nepovede a jejího brášku pokouše zombie. Phoenix se tak vydává hledat lék, který by mu mohl pomoci. Podaří se jí najít zlaté jablko, než bude pozdě? Co se stane, až náčelník vesnice zjistí, že se potají vykradla ven a způsobila tak spoustu problémů?... celý text

Literatura světová Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: , Computer Press (CP Books)
Originální název:

Quest for the Golden Apple , 2015


více info...

Přidat komentář

Sumeček
04.02.2022 5 z 5

docela dobrý

Y2T
13.12.2021 2 z 5

Moc mě to nenadchlo, ale číst se to dá a nejmenší fanoušky Minecraftu to baví. U CG komixů mám vždy takový divný pocit, že si někdo šetří práci až příliš.

Zamrzí, že v ačkoliv jde vlastně o první díl, tak v češtině jde také o díl jediný. Konec volá po pokračování dobrodružství, které pro českého čtenáře nepřišlo.
V originále na to navazuje kniha "The Big Book of Graphic Novels for Minecrafters ", která obsahuje další 3 dobrodružství Alex.

oprava: tak další díly v češtině vyšly, ale nenašel jsem je původně, protože mají uváděnou jinou autorku i ilustrátora. Následují Pomsta nemrtvých mnichů, Proroctví náhrdelníku a Bitva o dračí chrám od Cara J. Stevens.


martinstefko
31.08.2017 1 z 5

Tohle nebyl nejpříjemnější čtenářský zážitek.

Vikos
05.07.2017 5 z 5

Děsně krásný příběh. Těším se na další díl :D