Není anděl jako anděl

Není anděl jako anděl https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/225388/neni-andel-jako-andel-mUf-225388.jpg 5 9 4

Poslední dobou jako by náš svět, plný nejistoty, existenciální úzkosti, vnitřní prázdnoty a beznaděje, chtěl zkrásnět. Svět zaplavili andělé. Nepřeberné množství publikací se věnuje andělskému fenoménu a probouzí ve čtenáři touhu po zážitku. Jsou však mnohé andělské terapie, vykládání andělských karet, zjevování se andělů a různé formy komunikace s nimi v souladu s křesťanskou vírou? Tato knížka nabízí čtenáři pomoc při rozlišování ve světle Písma a katolického učení. Co nejjednodušším způsobem poskytuje dostatečný vhled do dané problematiky a v souvislosti s tím reaguje na aktuální bestsellery na knižním trhu. Čtenářům může posloužit jako orientační "rozcestník", protože zkrátka ve světle křesťanské tradice "není anděl jako anděl".... celý text

Přidat komentář

gab72
18.11.2022 3 z 5

Nejdříve skvělé čtení, ale pak od kapitoly věnové New age horší. Namůj vkus moc agresivní. Závěr opět skvělý a pokojný. Zkušenosti s New Age nemusí být tak vyhraněné jak se píše. Mohou pomoc lidem najít Ježíše a zjistit, že On je nade vším a výrok "já jsem ta cesta, pravda a život" je tak moc pravdivý, že hold jiná cesta není :)

rechr
08.04.2018

Naprosto na úrovni, dobré a čtivé...


linpro
22.10.2016 5 z 5

Výborná knihy pro někoho, kdo si chce ujasnit, co ještě náboženství ve smyslu křesťanství a co už jen pouhý odklon od něj.

Vojslava
03.04.2016 5 z 5

Jasně a přehledně podaná tématika, asi jsem o andělech a New Age nečetla nic tak jasně řečeného. Zajímavé téma i pěkné podání, doporučuji!