Podivuhodné příhody Ingrid Winterové

Podivuhodné příhody Ingrid Winterové https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/429604/bmid_podivuhodne-prihody-ingrid-winterov-Gn2-429604.jpg 2 15 5

Nehody Ingrid Winterové série

1. díl

Bláznivá komedie o tom, co se stane, když se vám život rozpadá pod rukama. Ingrid Winterová je úplně nahraná. Nedaří se jí prodat dům, plýtvá časem na komunitních schůzkách rodičů, v práci na univerzitě ji sužují pošahaní kolegové, její manželství ztratilo jiskru a hrůzu jí nahání i úvahy o vlastním životě. Takže když ji proti její vůli vyberou do delegace, která má navázat vědeckou spolupráci s ruskou univerzitou, rozhodně to situaci nezlepší. Diplomatická výprava se nevyhnutelně zvrtne ve ztřeštěný chaos, zahrnující výhrůžky deportací na Sibiř nebo podezřelý sirup proti kašli. Ale možná je trocha chaosu právě tím, co Ingrid potřebuje.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Motto
Originální název:

Ingrid Winters makeløse mismot , 2015


více info...

Přidat komentář

katerina5544
09.03.2023 odpad!

Kde byl ten blaznivy humor? Bylo to smutny, manzelska krize, tupa,protivna a neudrzovana zenska. Za me obrovské zklamání a skoda penez :-(

vlkcz
18.09.2022 2 z 5

Ingrid Winterová je úplně nahraná? Budiž. Jenže hlavně proto, že je úplná nána. A nebýt neskutečně chápavého manžela (jediné jakžtakž sympatické postavy v celé knize), tak už musí být dávno mrtvá. Aspoň já bych ji zabil určitě.
Jenže i když odhlédnu od nesympatických postav, tak to prostě není napsané dobře. Jak píše lucakuca, je to jako když pejsek s kočičkou pekli dort. Vtipu pomálu, rádoby reflexe ožehavých témat, spousta klišé. Hodně jsem si vybavoval "komunální satiru" za socíku, ale ze všeho nejvíc mi při čtení bylo smutno. Když si totiž člověk odmyslí tu křečovitou snahu o humor, tak současný svět autorka vykreslila dost realisticky. Bohužel. To je jedna hvězda. Druhá za náznak jakési katarze v závěru. Ale na dobrou knihu to je málo.
Možná jsem čekal něco jiného, Dopler v ženském podání se rozhodně nekonal.


orinka3
01.06.2021 3 z 5

Zpočátku mě to velice bavilo, kolikrát jsem se i nahlas zasmála. Opravdu vtipně podané příhody. Nebesky trpělivý manžel, potrhlá pedagožka a klasické příběhy všedních dnů vtipně sepsané. Ale co ten konec? Není nějak odfláknutý??

lucakuca
31.05.2020 3 z 5

Není to zas tak špatné čtení. Je to prostě bláznivé čtení jako vaření s Babicou. :-) :-) Ještě nezažila tohle! A co tohle? Jo chtělo by to nějakou exotickou zemi! Nemáme? Dáme tam třeba Rusko! To fakt píše! Šup sem s ním Ruskem!

PetraN17
08.02.2020 4 z 5

Celkem dobré odreagování, až mi bude smutno, vzpomenu si na “incident” se ztracenou ikonou a můj den bude hned veselejší :))

Štítky knihy

humor

Autorovy knížky

J. S. Drangsholt
norská, 1987
2020  48%Podivuhodné příhody Ingrid Winterové

Kniha Podivuhodné příhody Ingrid Winterové je v

Právě čtených1x
Přečtených21x
Čtenářské výzvě5x
Doporučených1x
Knihotéce53x
Chystám se číst30x
Chci si koupit6x
dalších seznamech1x